Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
J@mie:Peníze jsem do Mandaly poslal v obálce a semínka jsem měl do tejdne doma.
Rostliny jsou vědomé bytosti Ohiyesa:
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“
kripalu- diky moc za rady a ešte jeden dotaz posielal si v obalke aj objednavku? Ja čo som to čítal tak to chapem tak že vitlačím na A4 objednavku priložím peniaze a huurá na poštu z obalkou a potom len čakať . . .
J@mie: Přesně tak, poslal jsem peníze i s vytištěnou objednávkou v neprůhledný obálce.
Rostliny jsou vědomé bytosti Ohiyesa:
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“
Ja som posielal naposledy tiez prachy do Mandaly a poslal som to letecky a oni nic...zevraj im nic nedoslo a ani mne sa nic nevratilo...o 50 eur lahsi...
Dneska som lietal internetom a zháňal rozumy a našiel som čosi čo sa mi pozdáva . . . a to že v Bratislave bol nedávno otvorený novy growshop a majú tam aj semienka http://www.grower.sk/konopne-semena/ čo vy na to ? Jediná vec ktorej sa bojím že tie semiačka nebudú v pôvodných obaloch atd. . . ale hádam to bude stáť zato sa tam ísť aspoň pozrieť
Moc sa ospravedlňujem no thread som akosi prehliadol. nabudúce budem viac hľadať Ono to je tak že ja idem s kamošom pestovať ale každý bude mať svoje semiačka ale ideme to objednať spolu dufam že už mi rozumieš ...
tiež idem do durbanu od nirvany.. (20 regular)
..dost sa tesim ako to dopadne snad t nebude velke sklamanie..
este doobjednam durban od DP a k tomu nieco nech to nejde samo