Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Něják mi to žloutne Čim myslíte, že by to mohlo být? Myslel jsem, že nedostatkem N, tak jsem ho dodal... možná až moc :/ Taky mě napadlo, že by to mohlo být tím, že kytka zhoustla a mezi listy stojí vzduch... Tak jsem je protrhal a přidal ofuk kytky..... Uvidíme ....
s tvojí výdrží by monster cropping byl reálný jinak bych se přiklonil k tomu dusíku ne nadarmo někteří pěstitelé přidávají ještě nějakou dobu po přepnutí rustovou hnojku a dle mého názoru protrhávání kytku spíš stresuje a pokud jsi přidal ofuk tak jsi to možná anio nemusel dělat ale tak každej to dělá jinak .-)
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Já osobně jsem teda proti škubaní listů, je to přece její zdroj života a nemít je, nemohla by žít To je jako by vám někdo postupně uřezával články prstů
Nevim, jak řiká tuffgong, je to věc každýho
Jináč máš to pěkný, hlavně oceňuju tvojí kutilskou dovednost
No tak při zastřihávání akorát děláš v důsledku více listů Nevím, ta kytka může chytit šok.. Zažil jsem i debila, co přišel domů k jednomu kamarádovi a se slovy "že o tom ví" oškubal kamarádovi půlku listů z kytky.. To ale není tvůj připad Nicméně jen tak dál, jsem zvědavej, jak to dopadne
jednoduše to uzavřu kytku stresuje každej zásah a to at už trhání listů , ale i zastřihávání (a z toho duvodu se nedoporučuje zastřihávat hodně větví najednou jelikož je to stres)
Jinak o těch listech jsem začal jelikož jsem myslel že jsi to trhal jen kvuli tomu proudění vzduchu , ale pkud jjde o protrhání pár listu který stíněj paličkám tak to je jiná :-)
Ps: když se ti nebude líbit naše hodnotné komentování tak řekni promazání není problém
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Marty> neboj, já jsem na kytku něžnej Ano... více listů, větviček a paliček To je sice pravda ale já upřednostním košatější palice, než víc listí na mlíko
tuffgong1> ale ber to tak, že stres může taky růst kytky stimulovat Proč bych to dělal? Tohle je muj thread a né forum na téma: "Chválíme doktora"