Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od outareader cau,poradte,kdy sklidit.zasazena nekdy v dubnu.vice foto v galerii.
tak tehle kytce chybi spoustu veci, v prvy rade dostatek slunce, kdy sklidit to tezko rcit pac tam pomalu neni co sklidit , je to hodne ridky, kdyz to ususis tak ti nezbyde skoro nic, ale je tam jeste dost bilych chlupu takze bych to jeste urcite nechal . D.
Myslíš kvuli plísni? Já sem sklidil večer skoro hned po dešti a zatim problémy nemám a doufám že mít nebudu. Ještě mi zbývá poslední kytka a zrovna se dělá hezky, tak jí dám flushing a pude pod kosu
Peace
no tak samozrejme jde o plisen, ale sklizet se ma hlavne rano, a jak sem psal rosa tomu tolik nevadi ale kdyz prsi tak ti to smyje dost aktivnych latek z palek takze vysledny ususeny material je o trochu slabsi ( o kolik to nevim ale asi to nebude zase tak moc zavratny) ale kdyz si sklidil vecer tak to je urcite ta nejvetsi chyba a kdyz jeste po desti tim hur. kytky se sklizi rano!!
Chtěl bych se zeptat kvůli tý metodě s peroxidem co byla na začátku.Byl jsem v drogerii a 10% technický peroxid tam nebyl.Byl tam jen 30%.
Ještě by mě zajímalo jestli se dá tahle metoda použít pokud používám CANNAENZYM na flushing,aby to neudělalo nějakou špatnou reakci.
Metoda je to zajímavá.rád bych ji vyzkoušel.
Původní příspěvek od MagicHerb Chtěl bych se zeptat kvůli tý metodě s peroxidem co byla na začátku.Byl jsem v drogerii a 10% technický peroxid tam nebyl.Byl tam jen 30%.
Ještě by mě zajímalo jestli se dá tahle metoda použít pokud používám CANNAENZYM na flushing,aby to neudělalo nějakou špatnou reakci.
Metoda je to zajímavá.rád bych ji vyzkoušel.
O tom jsem taky přemýšlel, ale lepší je sklidit kytky večer a třeba i po dešti než to mít plesnivý a toho jsem se bál docela. Hauk domluvil jsem
Peace
Tak to sem trochu nepochopil tak snad jestli sklidis vecer nebo rano druhy den je uz docela jedno ve smyslu nebezpeci plisne. Ale ve smyslu potence thc uz to zase tak jedno neni. D.
No to jo to máš pravdu Tak mi prosimtě vysvětli jaktože maj kytky ráno větší potenci než večer?
nevim jestli to reknu upne presne ale thc se v kytkach tvori predevsim kdyz kytky spi, tudiz vecer (aspon sem o tom presdvecden ze to tak je) pres den vinou slunecniho zareni se jim urcite mnozstvi thc ztraci. Kdy ti nejvic voni kytky? Prece rano D.
Kopeček:
FAQ http://grower.cz/pestovani/navody/s...a-suseni/6.html
"Rostliny, které chceme sušit, je nejlepší sbírat za teplého, suchého dne, nejlépe ráno, když jsou aktivní látky v rostlinách nejvíce koncentrované. "
Rostliny jsou vědomé bytosti Ohiyesa:
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“