Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No zas, tak zlé to není, ale dřív mi to přerůstalo hafec takhle to začínalo pokaždý a najednou byly nejvíc velký jde oto že tentokrát už nemám kam vytáhnout lampu a ten ofuk je vpohodě ono se to nezdá ale ten malej má 3500 ot/min jsou na regulátoru i tak budu muset pořídít normální a přidělat ho na bok aby bylo místo pro 10
Zdravim Groveráci mám celkem velkej problém se žloutnutím listů od spoda je to vidět na fotkách jak to začinalo dneska už je to horší.Poraďte pls někdo jestli PH nebo něco jineho.Dikec
Chtěl bych poděkovat všem co mi dávají K+ je to pro mě čest být pochválen takovíma kapacitama a hlavně vim, že se to tentokrát povedlo trvalo to rok a půl než sem se dopracoval k sodě a vyzkoušel sem během té cesty obojí měl jsem možnost i led, ale to sem nakonec přenechal.Jinak bych se nikdy nedostal k sodiku a jednoznačně můsím říct že sem nad míru spokojenej