Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To ja nejradsi cerveny Smokingi a na tenky zilky jedine Smoking DeLuxe.Joo ty sou vklidu a jeste sou husty ty pejpry u kterejch si muzes vytahnout kolik chces ty sou taky v pohode
Ja osobne mam asi nejradsi zlaty Smoking - sou proste bezva prusvitny a pritom pevny, lepi krasne a proste tak, noo
Jako nejhorsi pejpky, do kterych jsem balil, jsou asi JOB King Size. Jak pise Ramon_Dexter, jsou velky a desne se mackaj..
BTW- Vazky nejsou dobry ani na cigarka..na ciga mam radsi Columbusky nebo origos Javaanse a zrovna i s tabackem mnam..
zdar
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Ja víhradně používám zlatí smokingy jsou f poho hlavně zbírám ty panety. Ale to není dúvod proč do nich balim kdyz jsem začal hulit tak sem si je oblíbyl a používám je furt.
já rád používám drumy, přijde mi, že jsou nejlepčí, protože se mi nestalo, že by se přetrhl a to i když si strčím jointa jen tak do kapsy, nebo OCB jsou v pohodě, ale drumy vedou ...
No Najradsej mam asi modre masscoty. Je na nich sice dost lepidla ale nejak ma to vobec nesere. nedavno mi dosli konopne papirky Hanf- super pohoda a tiez konopne Canaba-su dobre ale najlepsi maju obal Je to taka Kanad(b)ska vlajka, len javorovy list je nahradeny konopnym .raz mi kamos dal papirky, mali cierny obal a ttrochu zlteho. neviem ako sa volali ale boli super. mali veeeelmi prijemnu sladku chut. )Asi 3/4 roku som fajcil tabak, papirkov som spotrboval asi doooooost vela(
Caves.
Nazdar, stovkový papírky si kupuju černý OCB Slim anebo Bob Marley(ty jsou širší:-)).A když šedesátkový tak Vážky-každej mi na ně nadává ale já jsem si na ně fakt tak navykl že jiný ani nechci.-)
zlaty Smoking - ty jsou nej. pruhledny a hlavne nadherne lepi a jsou pevny..proste parada..
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
nejlepsi sou smokingy.ale i OCeBecka stoji za to!moc nemusim kratke samsony - spatne lepi ted sem nekde slysel ze firma OCB pry podporuje nejakou ultrapravici ve francii nevim co je na tom pravdy,ale siri se to tady u nas......
Puvodne zlaty, ted cerveny smokingy, protoze se mi do nich lip bali, papirek se o sebe lepe zapre a zbytek se upali, jeste sem ale nevidel ty Bob Marley, ten nazev me laka daj se koupit v normalnich trafikach nebo jen v hemp shopech?