Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau, posledni den, dva, nechavaji nekteri kytky po tme, protoze pry vyprodukuji vice pryskyrice. Ty posledni dva dny uz se nezaliva a vzduchotechnika jede porad, aby nezautocila plisen.
Tak ted sem si vsiml, ze me prebehl kolega Jakysak, tak se nezlob, prispevek tu necham, aby si mu veril, a nevznikaly tu zbytecne spekulace
diky za odpovědi. a napada mě že když při tmě dělaji vice pryskyřice.mohlo by se zkusit zkratit prioda světla třeba o 1-2 hod. že by měly 14 hod. tmu? myslite že by to šlo nebo je to blbost?
periodu ke konci muzes klidne zkratit, ja posledni tejden prepnu na 16h. tmu a 8 hodin svetlo. Ke konci potrebuji holky hlavne tmu aby byl dostatecnej cas na prisun zivin
Původní příspěvek od money5 tak jsem to přepl na 14hod. tmy. co jse stane když květ přezraje?kdybych ho nechal delši dobu na květu než ma byt?
Bude zhulovat strasne moc, spis stoned, takze budes unavenej, to je naprd to nechavat prezrat, ale aspon by si citil tu silu, co to v sobe ma a jeste to nahazi par novych blizen.
sorry že jsem tu tak dloho nic nenapsal. takže jak to dopadlo. kytky už jsem měl za tyden prolivat čistou vodou a sklidit. jenže jsem dostal zpravu že se ke mě chysta police takže bylo všechno za 10min. sklizeno a uklizeno.
po tydnu sušeni jsem to hodil na vahu a bylo toho 157 G. čekal jsem tedy vic ale ten matroš neměl chybu hlavně ice vyborna chut jako bych hulil ruže.:-) hnojky nešli citit asi že byli organicke. prvni grow nedopadl podle mych očekavani ale aspon už vym jak na to a něco jsem přeci vypěstoval takže ok. tak at to roste!!!