Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já sem měl od DP 5xPASSION#1, 5xORANGE BUD oboje regular... vylezly všechny během pár dní... potom feminized EUFORIA, všechny krásný a POWER PLANT taky... z 10 FEMIN sem měl na jedné spodní halouzce guliska a ty sem odsranil, pak už oka... DP je podle mě dobrá banka
Původní příspěvek od Smokee .......no přesný měl jsem deset semen Shaman akorát fem. všechno samice a prvotřídní jen mě mrzí že mi neposlali třeba nějaký zadaro semena .
teď si chci koupit Khola a color mix 2 a zajímalo by mě jestli někomu poslali semínka jako dárek ?
Myslím, že semínka jako dárek ti nepošlou nikdy... protože to je obchod jako každý jiný. Jen mi jeden rok slevnili na poštovném, ale jen protože se stala chyba a to dokonce na jejich straně. A taky znám kluky co jim posílali o 5 Eur víc jako dýško a zatím nikomu nedošlo nic navíc...
nazdar nazdar...potreboval by som zistit daco okolo brainstormu z DutchP.....mate niekto s tym skusenost alebo postreh???...objednal som sy 5 fem...a chcem vediet aky je vas nazor nato ked to chcem dat outdoorne...PEACE...
zdareek....cel by som vediet daco okolo brainstormu z DP ...mate s nim daaku skusenost alebo postreh?....ak daco cakkaam....PEACE...a stym ze feminized xcem dat outdoor....
Čus,jen na ten brain. měl jsem ho 2 roky spět,feminisované, vylezlo 6 rostlin,nedoporučoval bych nikomu,sice velké šišky,ale měkotina,pestíky dlouhé a učinky nic moc.Jinak semena DP prodává i Naturaltechnologies z Prahy.Jed radši orangebud,mazar,euforka.....
Já se chci jen přidat k Apartman. Taky jsem bral mix z DP. A přesto, že by se mělo počítat s tím, že něco nevyleze, byl jsem zklamanej, když mi jedna BlueBerry nevylezla vůbec a druhá po 11 dnech a to teda horko těžko. O tom, jakým "kalupem" teď roste ani nemluvím. Naproti tomu OB a Mazar v pohodě 3., 4. den venku. Nutno dodat, že jsem je dal přímo do Jiffy. Ale... za 1700...
Lidi prosím nevíte jestli nějaká banka nabízí semínka od Dutch passion po 5ks regular? Nechci objednávat jenom od DP, ale zároveň bych chtěl balení po pěti. Všude jsem našel jenom po 10ks.
Původní příspěvek od TH! Lidi prosím nevíte jestli nějaká banka nabízí semínka od Dutch passion po 5ks regular? Nechci objednávat jenom od DP, ale zároveň bych chtěl balení po pěti. Všude jsem našel jenom po 10ks.
Co je to za blbost že chceš od DP ale nechceš objednávat jen od DP...
Jinak teda i paradise mají po pěti ale nechápu jak jsi to myslel jako....
Ledaže chceš DP ale od jinnýho dealera než je přímo DP ale nevím proč...