Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Dutch passion obědnávka semínek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »
Autor
Téma 
snuk1
Stálý Člen

Karma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

Já sem měl od DP 5xPASSION#1, 5xORANGE BUD oboje regular... vylezly všechny během pár dní... potom feminized EUFORIA, všechny krásný a POWER PLANT taky... z 10 FEMIN sem měl na jedné spodní halouzce guliska a ty sem odsranil, pak už oka... DP je podle mě dobrá banka

Old Post 09-01-2010 v 18:42 PM
snuk1 je offline   Profil uživatele snuk1   Find more posts by snuk1   Foto galerie člena snuk1   Click here to Send snuk1 a Private Message   Add snuk1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fonzee
Stálý Člen

Karma uživatele Fonzee - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

Zdarec.. Hej.. Nedá se to nějak obědnat na dobírku?

Old Post 21-02-2010 v 09:56 AM
Fonzee je offline   Profil uživatele Fonzee   Find more posts by Fonzee   Foto galerie člena Fonzee   Click here to Send Fonzee a Private Message   Add Fonzee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 147

Ja si koupil pětkrat Shaman, regular, a mam pět samic!

Old Post 22-02-2010 v 18:35 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smokee
Nový Člen

Karma uživatele Smokee - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 148

[účet odstraněn]

Old Post 24-02-2010 v 20:10 PM
Smokee je offline   Profil uživatele Smokee   Find more posts by Smokee   Foto galerie člena Smokee   Click here to Send Smokee a Private Message   Add Smokee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snuk1
Stálý Člen

Karma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% PěstitelskáKarma uživatele snuk1 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

citace:
Původní příspěvek od Smokee
.......no přesný měl jsem deset semen Shaman akorát fem. všechno samice a prvotřídní jen mě mrzí že mi neposlali třeba nějaký zadaro semena .
teď si chci koupit Khola a color mix 2 a zajímalo by mě jestli někomu poslali semínka jako dárek ?

Myslím, že semínka jako dárek ti nepošlou nikdy... protože to je obchod jako každý jiný. Jen mi jeden rok slevnili na poštovném, ale jen protože se stala chyba a to dokonce na jejich straně. A taky znám kluky co jim posílali o 5 Eur víc jako dýško a zatím nikomu nedošlo nic navíc...

Old Post 24-02-2010 v 20:46 PM
snuk1 je offline   Profil uživatele snuk1   Find more posts by snuk1   Foto galerie člena snuk1   Click here to Send snuk1 a Private Message   Add snuk1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TH!
Stálý Člen

Karma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 150

Fonzee: Tak o takové seedbance nevím která by ti to poslala na dobírku. Teda aspoň z těch zahraničních, což DP je.

Old Post 25-02-2010 v 14:11 PM
TH! je offline   Profil uživatele TH!   Find more posts by TH!   Foto galerie člena TH!   Click here to Send TH! a Private Message   Add TH! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Organika Příspěvek č. 151

orange bud 10 semen vylezly během 30hodin všechny, první pukli po 10hodinách.další sazenice na fotce jsou white rusian 11semen vylezlo všech 11 semen.

Naposledy upravil 27-02-2010 v 16:39 PM

Old Post 27-02-2010 v 16:34 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
farmer36
Stálý Člen

Karma uživatele farmer36 - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 152

nazdar nazdar...potreboval by som zistit daco okolo brainstormu z DutchP.....mate niekto s tym skusenost alebo postreh???...objednal som sy 5 fem...a chcem vediet aky je vas nazor nato ked to chcem dat outdoorne...PEACE...

Old Post 01-03-2010 v 09:59 AM
farmer36 je offline   Profil uživatele farmer36   Find more posts by farmer36   Foto galerie člena farmer36   Click here to Send farmer36 a Private Message   Add farmer36 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
farmer36
Stálý Člen

Karma uživatele farmer36 - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 153

zdareek....cel by som vediet daco okolo brainstormu z DP ...mate s nim daaku skusenost alebo postreh?....ak daco cakkaam....PEACE...a stym ze feminized xcem dat outdoor....

Old Post 04-03-2010 v 11:47 AM
farmer36 je offline   Profil uživatele farmer36   Find more posts by farmer36   Foto galerie člena farmer36   Click here to Send farmer36 a Private Message   Add farmer36 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mišák
Nový Člen

Karma uživatele Mišák - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 154

Čus,jen na ten brain. měl jsem ho 2 roky spět,feminisované, vylezlo 6 rostlin,nedoporučoval bych nikomu,sice velké šišky,ale měkotina,pestíky dlouhé a učinky nic moc.Jinak semena DP prodává i Naturaltechnologies z Prahy.Jed radši orangebud,mazar,euforka.....

Mišák

Old Post 06-03-2010 v 21:57 PM
Mišák je offline   Profil uživatele Mišák   Find more posts by Mišák   Foto galerie člena Mišák   Click here to Send Mišák a Private Message   Add Mišák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
konopnak
Stálý Člen

Karma uživatele konopnak - 63% PěstitelskáKarma uživatele konopnak - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 155

je tu někdo ochotnej k obědnávce z DP přikoupit pro mě triko velikosti L? Samozřejmě zaplatím - Euro/Kč dle volby.

Matky Ganesh Mandala seeds
Kinder surprise cloner
myfreeyoga.com

Old Post 07-03-2010 v 17:23 PM
konopnak je offline   Profil uživatele konopnak   Find more posts by konopnak   Foto galerie člena konopnak   Click here to Send konopnak a Private Message   Add konopnak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marie
Virgin

Karma uživatele marie - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 156

Já se chci jen přidat k Apartman. Taky jsem bral mix z DP. A přesto, že by se mělo počítat s tím, že něco nevyleze, byl jsem zklamanej, když mi jedna BlueBerry nevylezla vůbec a druhá po 11 dnech a to teda horko těžko. O tom, jakým "kalupem" teď roste ani nemluvím. Naproti tomu OB a Mazar v pohodě 3., 4. den venku. Nutno dodat, že jsem je dal přímo do Jiffy. Ale... za 1700...

Old Post 07-03-2010 v 17:48 PM
marie je offline   Profil uživatele marie   Find more posts by marie   Foto galerie člena marie   Click here to Send marie a Private Message   Add marie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hodinář

Karma uživatele Hodinář - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 157

Nevim jestli se si všimli, ale tady v čechách už se taky prodává, konkrétně z DP seedbanky http://www.novygrowshop.cz/katalog/semena/regular
Doufám, že je kvůli tomuhle odkazu nezavřou

souhlasíš-li, projev svůj nesouhlas

Old Post 08-03-2010 v 11:03 AM
Hodinář je offline   Profil uživatele Hodinář   Find more posts by Hodinář   Foto galerie člena Hodinář   Click here to Send Hodinář a Private Message   Add Hodinář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TH!
Stálý Člen

Karma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 158

Lidi prosím nevíte jestli nějaká banka nabízí semínka od Dutch passion po 5ks regular? Nechci objednávat jenom od DP, ale zároveň bych chtěl balení po pěti. Všude jsem našel jenom po 10ks.

Old Post 08-03-2010 v 15:36 PM
TH! je offline   Profil uživatele TH!   Find more posts by TH!   Foto galerie člena TH!   Click here to Send TH! a Private Message   Add TH! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marie
Virgin

Karma uživatele marie - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 159

Bohužel není to to, na co jsi se ptal, ale určitě to stojí za zmínku.
http://www.greenlabelseeds.cz/

Old Post 08-03-2010 v 17:40 PM
marie je offline   Profil uživatele marie   Find more posts by marie   Foto galerie člena marie   Click here to Send marie a Private Message   Add marie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
H.U.L.
Stálý Člen

Karma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 160

citace:
Původní příspěvek od TH!
Lidi prosím nevíte jestli nějaká banka nabízí semínka od Dutch passion po 5ks regular? Nechci objednávat jenom od DP, ale zároveň bych chtěl balení po pěti. Všude jsem našel jenom po 10ks.

Co je to za blbost že chceš od DP ale nechceš objednávat jen od DP...
Jinak teda i paradise mají po pěti ale nechápu jak jsi to myslel jako....
Ledaže chceš DP ale od jinnýho dealera než je přímo DP ale nevím proč...

Old Post 14-03-2010 v 10:46 AM
H.U.L. je offline   Profil uživatele H.U.L.   Find more posts by H.U.L.   Foto galerie člena H.U.L.   Click here to Send H.U.L. a Private Message   Add H.U.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:57 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás