Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Neví někdo pls oco jde a jak se toho zbavit? ? Je to pouze na jedné kytce z mnoha na tom jednom políčku. Pročetl jsem pát threadů ale na tohle jsem nenarazil nebo jsem to na obrázcích nepoznal. díky
to BBVlada:no neni som boh vie aky odbornik ale skusim...takze spalene hnojivom,ak si ten list polial roztokom hnojiva tak ti toto spravi na slnku...ina neviem cim by to mohlo bytalebo nejeka plesen:-D
od ceho by to mohlo byt? 27 den na kvetu hnojivo bio bloom dle navodu. pripada mi to jako prehnojene ale nejsem si jisty, fotky nejsou kvalitni musel sem je zmensit.
hmm zajímvá diskuze..... mám taky jeden (zatím malej) problémek.... njáký konecky listů mi osichají a okraje se kroutí smerem nahoru a taky trosicku usichají......
Mr.MEN nemám zatím vlhkomer... ale bude a nemám žádnej zvlhčovč tak to možná bude tím....
Jinak mám to v 100% kokosovým substrátu "taková ta instantní kostka" tak nevim jestli to je tím.....
a dnes sem to postríkal necím proti savym skudcum a byly na obalu svilusky puklice atd....
LordPepino: mas to nejspis zpusobny nedostatkem drasliku, nekoukal jsem cim hnojis ale zkus to trochu zahnojit jakymkoliv honjivem na rust a melo by se to zpravit, zkontroloval bych si taky PH vody
zde co dela nedostatek drasliku: http://grower.cz/forum/showthread....5551#post365551
Farda: jo možná máš pravdu... ale hnojim Kristalon Start/rust tak nevim..... a uz sem tim dohromady 2x hnojil takze si nemyslim ze by to bylo tim obsahuje totiz tusim 19%dusíku.... ale postrikal sem to tim postrekem proti tem nemocem takze svilusky a dalsi sra*ky asi muzeme vyloucit.... a hodlám to presadit do 50%zahradnický substrát 30% žížalí kompost 20% keramzit.... tak uvidime.... ale přece jenom dík
aloha..chtěl jsem se zeptat..mám na kytce(na některých paličkách i někde na stonku) malinkatý červený tečky. nevím co to je nikdy jsem to neviděl. prosím o radu díky moc
Typuji to na svilušky, použij Spruzit(postřik proti nim za tmy!!-Dáváš li postřiky s čímkoliv, ochranou nebo Phytaminem za světla, udělá ti to stejné skvrny, jen u vody to nevadí pokud není výbojka příliš nízko) a zalívej Fytovitem(N+Fe+Mg)+PK+peroxid.. . Taky můžeš použít postřik+základní hnojivo s Greensensation. A pak průběžně stříkat čistou vodou a pověsit si do pěstírny mucholapky)
to SmallDudeZombie: kytky sem mel tech 30cm od lampy a kdyz sem tam drzel ruku tak to trochu jen hralo tak si myslim ze vod lampy to nebylo,ale uz to je jedno uz je sklizeno,sorry ze odpovidam tak dlouho az dnes jsem narazil na tvoji odpoved.
Co mužu udělat dnes, mužu udělat až zítra a klidně až pozitři...