Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » OUTDOOR Martin4688 na Vysočině
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 145

A tady ještě další holky..1 fotka Pot of Gold1 celek 2 fotka Pot of Gold1 makro 3 fotka Pot of Gold2 celek 4 fotka makroPot of Gold2 5 fotka celek zatim caooooo jestly máte nějaký dotazy tak se ptejte zdarec

Old Post 20-09-2008 v 17:33 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 146

Zdarec tady je ICE co mám doma dneska ju přestávám zatmívat a už ju nechám ať si kvete na okněa třeba jí tam bude dobře v květu zatim zdarec a mějte se

Old Post 22-09-2008 v 13:42 PM
palinoch
Stálý Člen

Karma uživatele palinoch - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 147

urob makra z WW

Old Post 26-09-2008 v 15:04 PM
palinoch je offline   Profil uživatele palinoch   Find more posts by palinoch   Foto galerie člena palinoch   Click here to Send palinoch a Private Message   Add palinoch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 148

Zdarec lidičky tak jsem tady s fotečkama jak jsem vám slybil .Prvně budou ty menší holky a potom budou ostatní holky.Holkám ten hnusnej tejden nic neudělal žádná Plíseň se zatim neoběvila ale to může časem přijít až budou holky zvětšovat svůjoběm to asi vše.Byly pohnojený zase bloomem a guanem tak uvydíme co to sněma udělá.TAk tady jsou teda nějaký fotečky.1 fotka Orange bud 2 fotka Belladona13 fotka Belladona 2 4 fotka květ belladony1 5 fotka květ belladony 2

Old Post 27-09-2008 v 15:58 PM
Host
Host

Příspěvek č. 149

Tady jsou další holky tak se kochejte.1 fotka white widow naohýbaná2 makro White widow3 fotka Peacemaker4 fotka makro peacemakeru5 fotka white widow

Old Post 27-09-2008 v 16:13 PM
Host
Host

Příspěvek č. 150

Tady jsou fotečky kde mám pět holek.Tak to vypadá docela slušně hodně slušn´tak se kochejte
.1 fotka ice2 fotka ice makro3 fotka Peacemaker14 fotka makro peacemakeru15 fotka Peacemaker2 celekDejte si makra na plnou velikost vypadá to fakt dobře

Naposledy upravil 27-09-2008 v 16:31 PM

Old Post 27-09-2008 v 16:24 PM
Host
Host

Příspěvek č. 151

A tady poslední fotky.1 fotka Pot of Gold 12 fotka Pot of Gold23 fotka květ Pot of Gold 14 fotka makro Pot of Gold25 fotka celek holek tak zatim zdarec a zase za týden čauvec zatim čussssssssssss

Old Post 27-09-2008 v 16:39 PM
Host
Host

Příspěvek č. 152

Tak tady je zase Ice co mám doma na okýnku holka je na 11 dnu květu neberu dobu co jsem ju zatmíval .Tak tady jsou nějaký fotečky zatim zdarec

Old Post 29-09-2008 v 14:02 PM
Host
Host

Příspěvek č. 153

Zdarec lidi tak jsem tady s aktualizací.Stalo se toho docela hodně.Tak Začnem místem kde mám 2 Belladony a 1 Orange Bud jednu beladonu jsem opyloval samcem belladony a semínka se tam začala tvořit a když jsem došel holky zkontrolovat jak na tom jsou tak jsem tam našel samčí koule takže hermáč jak vyšitej a šla hnetka pod nůž takže semena by zdědily sklony k hermováňí fakt mě to sere tady jsou nějaký fotky

Old Post 05-10-2008 v 14:08 PM
Host
Host

Příspěvek č. 154

TAk jedeme dál tady je naohýbaná White Widow ta vypadá docela slušně tak tady jsou fotečkya ještě její makro

Old Post 05-10-2008 v 14:19 PM
Host
Host

Příspěvek č. 155

A tetka místo kde mám 2 Peacemakera 2 White widowtam to je všechno v pohodě 1 fotka White widow celek 2 fotka makro White widow 3 fotka Peacemaker celek 4 fotka makro Peacemakeru

Old Post 05-10-2008 v 14:33 PM
Host
Host

Příspěvek č. 156

TAk a tetka místo kde mám 5 holek tak to vypadá docela špatně zasáhla mě tam brutálně plíseň.Musel jsem odstrˇaňit nejmíň 15 paliček s plísnňí a ještě jednu vrcholovku tu jsem taky musel kousek odš´típnout jelikož tam byla taky plíseň mám strach aby to vůbec stihlo dozrát a něco z toho aspoň bylo docela mě to kurva sere ale co nadělám musím sní bojovat až do konce jinak holky jsou na 35 dnu květu takže aspoň aby to vydržely 15 až 20 dní a holt v tom rákosí to půjde pod nůž jestly to počasí dovolí.Tak tady jsou fotečky 1 fotka Ice 2 fotka Peacemaker1 3 fotka peacemaker2 4 fotka Pot of Gold1 5 fotka Pot of Gold2 to zatím všechno zatim čaooo snad to vyjde nějak a dotáhnou to semnou do konce.Už nebudu holky hnojit dostaly tetka poslední pořádnou dávku hnojiv a tak za 10 dní už budu prolejvat jenom čistou vodou

Old Post 05-10-2008 v 14:50 PM
Host
Host

Příspěvek č. 157

Tak tady je fotka plísně jak ta sviňě utočí docela mě to kurevsky sere ať táhne doprdele a jde si někam jinak

Old Post 05-10-2008 v 14:59 PM
Host
Host

Příspěvek č. 158

TAk a tady je ještě Ice co mám doma na okně .Tetka je momentálně na 17 dnu květu tak uvydíme jak si povede

Old Post 05-10-2008 v 15:15 PM
DooMer
vesnický pěstitel

Karma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 159

taky me postihla plisen vcere sem si ji vsiml a musel odriznout kus vetve s palkama pac plisen byla na stonku, byl sem fakt hodne nasranej tak te chapu. Co sem vypozoroval ze se ta plisen tvori od listu , pac tam byl zdechlej list a od toho plisen. Takze sem otrhal vsechny listy, ze kterych hrozilo potencialni nebezpeci ( jako suchy list, nebo s nakou mensi vyrazkou) . Zustali tam jen krasny zeleny listy. Taky sem pokacel vsechny rajcata v okoli, ktery taky uz jen plesnivy a rajcata nedaji. Preji hodne stesti v tomto nerovnem boji .GL D.

Low ammo pack 2011 by DooM

DooMeruv outdoor 2010

Doomerova malá zahrádka|2007,2008,2009|

young forever with a foot in the grave

Old Post 05-10-2008 v 16:24 PM
DooMer je offline   Profil uživatele DooMer   Find more posts by DooMer   Foto galerie člena DooMer   Click here to Send DooMer a Private Message   Add DooMer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 160

Zdarec jo plíseň je sviňě to máš pravdu doomere.Taky dneska byly skoseny na tom prvním místě belladona a 1 orange bud už to mají za sebou jelikož to nehorázně začalo plesňivet tak už se nedalo nic dělat lepší než přijít o všechno a nemít nic sice to byly takový malý mrzáci ale aspoň něco bude na špeka .Belladona chtěla ještě tak týden a bylo by dozrála ale za to Orange bud by chtěl minimálně ještě 3 tejdny a byl by zralej ale nedá se svíťit zatim čao tady jsou nějaký makra

Old Post 07-10-2008 v 17:37 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:36 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás