Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Velká morava GROW!!!Belladona,Windov Skunk,Thai Haze Skunk!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10
Autor
Téma 
palinoch
Stálý Člen

Karma uživatele palinoch - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

boooze tak to uprimnu sustrast. ja by som to neprezil. no prezil ale otec by znesol na svoju hlavu teda dost tvrde slova! To by si vypil az do dna! Cely rok v pi!!! to ze si nieco zachranil, zmiernuje tu sialenu stratu

Old Post 28-11-2008 v 18:15 PM
palinoch je offline   Profil uživatele palinoch   Find more posts by palinoch   Foto galerie člena palinoch   Click here to Send palinoch a Private Message   Add palinoch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
medvidecek
Nový Člen

Karma uživatele medvidecek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

hele jaka odruda s tich co jsi v tomto theardu se ti nejvyce zalibila vynosem,,skourenosti rustem a stavem zhuleni a hlavne odolnosti rustu a vulci plisni...ale fakt asi nejlepsi theard co jsem tady na G mnel moznost vydet,,doufam ze pristi rok to zas rozjedes,ale fakt nechapu jak ti ty kytky tak krasne vyrostli:]

yeahhhh!

Old Post 30-11-2008 v 19:24 PM
medvidecek je offline   Profil uživatele medvidecek   Find more posts by medvidecek   Foto galerie člena medvidecek   Click here to Send medvidecek a Private Message   Add medvidecek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Karma uživatele Dwarf Vingette - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 147

To medvidecek:

Polozil jsi me hodne tezkou otazku.

Rustem byla asi nejlepsi Afghan x EM (velke pheno)-sice se nevetvila tak jako belladona a Widow Skunk ale ten rust byl silenej..

Co se tyce zkoureni tak jednoznacne Belladona-dlouhotrvajici stav zadny vytuh ale jste totalne zkoureni a nevite o svete:-D aspon na me to tak pusobi..samozdrajem pokud si date 2-3 prasky tak jste tak dopohody..
Konzistenci palic mela nejlepsi asi bella a afghani (velke i male pheno)
Nejlepsi vuni mel Afghan x EM (velke pheno)-to nejde ani popsat ale voni kremove ovocne -pripomina mi to maliny:-D...
Chuti bych rekl asi belladona-skunkova korenena lehka chut ale i widow skunk s jeho nasladnou skunkvou chuti..mnaam:-D..skoda ze uz si ho nepokourim..

Ale rekl bych ze zlatou medaili si zaslouzi belladona, stribro Afghan x EM (velke pheno) bronz Afghan x EM (male pheno) a bramborou dostava Widow Skunk jelikoz byl extreme nachylnej na plisne...

Old Post 30-11-2008 v 19:34 PM
Dwarf Vingette je offline   Profil uživatele Dwarf Vingette   Find more posts by Dwarf Vingette   Foto galerie člena Dwarf Vingette   Click here to Send Dwarf Vingette a Private Message   Add Dwarf Vingette to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Karma uživatele Dwarf Vingette - 98% Pěstitelská

Pohodička SMOKE REPORT Afghan x EM velke pheno Příspěvek č. 148

Ahojte...

Jak uz jsem psal tak doma uz mam jeom Belladonu a Afghan x EM velke pheno..

Takze rovnou k veci..

Dostal jsem par seminek Afghanu(matka Sweat Seeds) x Early Misty(otec Nirvana)

-Extremni rustovy potencial
-pomerne dobre se vetvi
-kvet nahodila v pulce srpna(coz se velice divim jelikoz Afghani jsou radi ze tady vubec dokvetou..)
-sklizen 5.10

Tohle pheno ma svoji specifickou chut a vuni nic podobneho jsem jeste nekouril..

Voni krasne kremove ovocne ( pripomina mi to maliny ), vune se prenasi do chute + jde citit lehce zemina a takovy koreneny nadech...

Palice jsou stredne velke az male, ale zato jsou extreme lepive a pomerne tvrde...

Co se tyce zhulenosti tak to neni az takovy zabijak....pohodovy stavek ktery trva 2 hodiny a potom vas ceka totalni vytuh....

Celkovy vynos jsem bohuzel nestihnul zvazit ale kolem 700g toho bylo urcite..

ted mam necelych 240g...ale jsem rad aspon za neco:-)

Old Post 01-12-2008 v 14:17 PM
Dwarf Vingette je offline   Profil uživatele Dwarf Vingette   Find more posts by Dwarf Vingette   Foto galerie člena Dwarf Vingette   Click here to Send Dwarf Vingette a Private Message   Add Dwarf Vingette to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
salimir
Stálý Člen

Karma uživatele salimir - 94% PěstitelskáKarma uživatele salimir - 94% PěstitelskáKarma uživatele salimir - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

cau kamo,narez
Chci se zeptat,
zkousel jsi ze zbyleho listi udelat bubble hasis,
myslim ze by ti mohlo dat tak 50 g vysoce kvalitniho hase.

,,No soap no hope"

Old Post 10-04-2009 v 00:54 AM
salimir je offline   Profil uživatele salimir   Find more posts by salimir   Foto galerie člena salimir   Click here to Send salimir a Private Message   Add salimir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:44 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás