Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
boooze tak to uprimnu sustrast. ja by som to neprezil. no prezil ale otec by znesol na svoju hlavu teda dost tvrde slova! To by si vypil az do dna! Cely rok v pi!!! to ze si nieco zachranil, zmiernuje tu sialenu stratu
hele jaka odruda s tich co jsi v tomto theardu se ti nejvyce zalibila vynosem,,skourenosti rustem a stavem zhuleni a hlavne odolnosti rustu a vulci plisni...ale fakt asi nejlepsi theard co jsem tady na G mnel moznost vydet,,doufam ze pristi rok to zas rozjedes,ale fakt nechapu jak ti ty kytky tak krasne vyrostli:]
Rustem byla asi nejlepsi Afghan x EM (velke pheno)-sice se nevetvila tak jako belladona a Widow Skunk ale ten rust byl silenej..
Co se tyce zkoureni tak jednoznacne Belladona-dlouhotrvajici stav zadny vytuh ale jste totalne zkoureni a nevite o svete:-D aspon na me to tak pusobi..samozdrajem pokud si date 2-3 prasky tak jste tak dopohody..
Konzistenci palic mela nejlepsi asi bella a afghani (velke i male pheno)
Nejlepsi vuni mel Afghan x EM (velke pheno)-to nejde ani popsat ale voni kremove ovocne -pripomina mi to maliny:-D...
Chuti bych rekl asi belladona-skunkova korenena lehka chut ale i widow skunk s jeho nasladnou skunkvou chuti..mnaam:-D..skoda ze uz si ho nepokourim..
Ale rekl bych ze zlatou medaili si zaslouzi belladona, stribro Afghan x EM (velke pheno) bronz Afghan x EM (male pheno) a bramborou dostava Widow Skunk jelikoz byl extreme nachylnej na plisne...
Jak uz jsem psal tak doma uz mam jeom Belladonu a Afghan x EM velke pheno..
Takze rovnou k veci..
Dostal jsem par seminek Afghanu(matka Sweat Seeds) x Early Misty(otec Nirvana)
-Extremni rustovy potencial
-pomerne dobre se vetvi
-kvet nahodila v pulce srpna(coz se velice divim jelikoz Afghani jsou radi ze tady vubec dokvetou..)
-sklizen 5.10
Tohle pheno ma svoji specifickou chut a vuni nic podobneho jsem jeste nekouril..
Voni krasne kremove ovocne ( pripomina mi to maliny ), vune se prenasi do chute + jde citit lehce zemina a takovy koreneny nadech...
Palice jsou stredne velke az male, ale zato jsou extreme lepive a pomerne tvrde...
Co se tyce zhulenosti tak to neni az takovy zabijak....pohodovy stavek ktery trva 2 hodiny a potom vas ceka totalni vytuh....
Celkovy vynos jsem bohuzel nestihnul zvazit ale kolem 700g toho bylo urcite..
ted mam necelych 240g...ale jsem rad aspon za neco:-)