Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak já to vidim, pořád existuje poslední řešení - fyzicky přesunout takovýhle a podobný stránky na servery v zahraničí. Cenzurovat propojky se světem snad nebudou.
Pride mi ze se tu dela z komara velbloud. Primarnim poslanim tohoto paragrafu je zabranit SIRENI. V principu je tento paragraf nutny k potirani maniku(kretenu), kery treba uci jiny maly debilky napr. cichat toluen(viz komenovane vydani predchozi, nezprisnene verze). Toluen totiz neni na seznamu(teda je, jako prekursor, ale za ty se sedet nechodi, na ty jenom muzou divne koukat na hranicich a ptat se na co to mate a tak) a prave to pokryva tento paragraf. Nebezpecim je moznost jeho zneuziti(asi jako kazdyho verbalniho trestnyho cinu), viz napr. Varime s konopim. Je to otazka jakyho kdo dostane soudce, jak dopadnou prvni soudy(judikatury sice nejsou zavazny, nicmene soudci k nim vedsinou znacne prihlizi). V kazdym pripade veta:"hulim si hulim marihuanu a dela mi dobre" by mela byt pravne v poradku, kdezto veta "hulte jointy, je to fajn" uz asi neprojde... Sam nevim co si o tom mam myslet, na jednu stranu svoboda slova je pro me hrozne dulezita, na druhou stranu by asi nebylo koser kdyby Dada Patrasova ucila maly deti nandavat hero.
Dneska vecer jsem zahlidnul f televiznich novinach ze bude schvalenej novej zakon o rozdavani letaku fPraze. voni proste zakazo lidem rozdavat "informace" na ulici. To se me yda jako bz ted zacali zakazovat uplne fsechno. Stim uz se fuck bude muset delat...!
Nevím, chlopi je mi z toho fakt na nic. Při hlubokém pohroužení se do jádra problému nevidím jiné řešení, než neustále, a to formou politicky či jinak známých a významných lidí, volat po NUTNÉM dialogu. Tím co se schvaluje, a to vlastně za zády všech občanů bez možností vyjádření postojů a názorů na tu určitou novelu či nový zákon, my to připadá čím dál víc jako ta hra O NÁS BEZ NÁS-vzpomenu např.:vůbec se mě nějak hluboce netýká otázka, jak těžké může být naložené nákladní auto, ale to, co schválili poslanci, necelý týden to je, to mi připadá už absolutně mimo obzor. Pro ty co neví-schválili nejvyšší možnou váhu nákl. auta na 12000 kg, což se rovná prázdné tatrovce. Tak o čem to sakra všechno JE??? Kolik z nich bylo opravdu střízlivých a jak je oblíbeno říkat "IN"?!? O tom, že je potřeba si vytvořit klima k tomu, aby lidé měli, hlavně s co nejmenším množstvím informací, stále nové a nové úpravy a zákony..z toho pramenící pocit, že něco dělá a bylo to NUTNÉ. Fajn, ale v tom je asi jádro věci-potřebujou mít NĚCO na práci...a ještě je před volbama, tak je potřeba nějak se zviditelňovat-a to za jakoukoliv cenu. Ale vrátím se na začátek. Myslím, že možnost by byla asi jen v organizování se do nějakých, raději jen nějaké strany či obč. sdružení s podporou opravdu vlivných lidí a na tom stavět. Přeju si, moc si to přeju, abych si mohl říct za dva roky to bude už určitě lepší, ale realita hraje jinýma kartama. Není se za co stydět a lidstvo k tomu dojde stejně dřív nebo později, ale kolik lidí ještě bude muset zaplatit VYSOKOU cenu za to, co cítí a jsou přesvědčeni, že to je otázka jen jejich života a nakládání s ním. Ono vlastně platí ono pravidlo už od smrti Ježíše-Jedině mučedníci mohou nejvíce ovlivnit dějiny.....ale já NECHCI být mučedník!!!!
Vidis to TAK jak to JE.
Ten zakon o nakl. autech je toho prikladem.Vlastne jde uplne o hovno spis je dulezite aby se v tom co nejvic poslancu rypalo a meli nejakou praci.Proste cirkus Humberto by se mel podivat na hrad a ucit se od nich.
Takovy skopiciny se malokde vidi.K+
Doufám, že už neopakuju něco, co už tu bylo napsáno, jestli jo tak sorráč.
Ve čtvrtečnim Reflexu je článeček od JXD ohledně nového paragrafíku, kterej trošku vyjasňuje, jakym způsobem byl zákon přijat. Bohužel jsem to jenom četl, tak to nebude úplně přesně.
Funguje to nějak tak, že když se předkládá novej zákon, tak ne všichni poslanci si ho přečtou, od toho tam je něco jako legislativní zpravodaj (v tomhle případě nějaká ženská), která udělá něco jako výcuc a ten potom nadnese posrancum, který se zase rozhodujou podel toho co se jim o tom řekne.
No a tahle ženská právě o 188 úplně pomlčela, JXD se ptal Pejřila a ten řikal, že kdyby o tom věděl, tak by určitě ruku nezved.
Třeba se ještě vzpamatujou, když zjistí, co vlastně odhlasovali a něco s tim udělaj. ????
to Dude:
Tak to je sakra hustý, tedy čím dál tím lepší . Ta zpravodajka se ale v tom případě pěkně nalítá, když pak běží přednést ten "výcuc" i Vencovi .
Díkes Piškotku, trochu jsem to ze sebe potřeboval zas dostat. Těm co to neví, a snad jich moc není, v Reflexu z min. týdne (4.4.02) je upozornění, že po přijetí novely 188-ky i presidentem je ke stažení právě na reflex.cz nová petice, která apeluje už přímo na váženého pana Havla, aby podal protest k Ústavnímu soudu proti tomuto zákonu. Chlopi, dělejte co je ve Vašich silách ať je těch podpisů co nejvíc-tady jde už fakt o vážnou věc svobody a nesvobody vyjadřování názoru, svobody tisku a všeho podobného, co by ti pánové chtěli řídit. NESMÍME to dovolit!! Nevím, kolika z Vás táta nebo strýc vyprávěl o přehrávkových komisích, které cenzurovali texty a všechno kolem hudby a kultury, a které kleštily každého, kdo se jim znelíbil...a o tohle nemám zájem ani v nejhorších snech- !!!JIŽ NIKDY VÍCE RUDOCHY!!! Ony zazněli už i v televizi a v tisku jakési hlasy, že ONO to zas tak striktní nebude a že oni vlastně (znova ) ví, co je a není pro nás dobré. JAKO!!!!
Já jim nevěřím a JE TO MŮJ NÁZOR....takových kliček a situací už tu bylo (o mnoha jiných zákonech, které byly postaveny na rozhodování nějakého úředníka, kterému se nelíbí Tvoje vlasy, či pana strážníka v uniformě s dvouletým učňákem se tu nebudem radši ani bavit), a konce jsou takové, že oni sice zavřou jen 6 lidí, ale budou nám tvrdit...vidíš, takhle to s Váma může dopadnout taky, když bude ten Váš kytarista hrát pořád s těma divnýma očima. My víme, kdo na Vás chodí a ty děcka si to fakt nezaslouží, aby měli takové vzory!!!Radši o tom ani nespívejte...je to pro Vaši bezpečnost.... :bad: hrrrrrrrrr, a my si just chceme zpívat o čem se nám chce! Snažně prosím Všechny...buďme akční, je ten nejvyšší čas.
Mějte se a ať rostou!! Andy JAH