Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky si mylím,že Aurora Indica je u nás bez šance a v podstatě se z toho nedá moc vypěstovat,ale dostal jsem 9semen tak jsem si řekl,že ji přece jen vyzkouším
NO bez sance, budu to take listnate palice s malo krystalmi a malimi palickami. Prava a dobra out odroda co je schopna u nas naozaj ok dozriet ma obrovske palice a plne krystalov. Vela ludi si pletie,ze ak to ma par blizien,ze to dozreje ale to sa pletu.
Z mojich skusenosti Auroru Indiku out uz nikdy viac.
Napriklad: Shaman, Passion1, Erdbeer, TAS, Magic Bud x Purpurea Ticinesi, staci? Toto su z vlastnej skusenosti, nie,ze som niekde cital ci co. Takze pome na ne, kto je prvy vyhrava)
dovolím si doplnit ještě jednu "tutovku", kterou letos pojedu- Holands Hope. Btw nevíte, kdy asitak dozrává? Stíhá to v průběhu září nebo spíš na přelomu září/říjen?
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Vím, že dozrává brzo, viz. nejrůznější zdroje informací tady na groweru. Seedbanka udává právě ono období průběh září až přelom září/říjen. Mě zajímají zkušenosti lidí, co tenhle model jeli, protože v outdoor galerii je s HH minimu threadů
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Chci se zeptat jakou z tětdle odrůd si mám vybrat na out?
Chrystal,Pure Power Plant,White Widow,Early Bud,AK-48,Hollands Hope,Aurora Indica,Four Way,Maroc x Afghan,Master Kush,Papaya,Hawaii x Skunk#1,nemůžu si vybrat,tak please poradte,potřeboval bych tak 3 odrůdy...
no ja wloni wydel mega shamanu wynos tan je dobry ale kwalita na to ze to byli originali nic moc..spis jen na wynos...doporucuju orange bud...wynos i kwalita nadprumerne...
V týchto podmienkach sa da v pohode dopestovať: Pure Power Plant(pred 2 rokami mi v pohode dozrela) , Early Bud (ten mal kamoš a tiež dobre dozrela) , Papaya (na rok ju chcem skusiť , mala by dozreť v pohode) no a tie ostane , s tými nemám skúsenosť.
Rozhodne se chystam na Passion #1.. venku dozrava koncem zari a pri trose zastipovani dokaze mile prekvapit. A pokud se najdou dobri lide s trochou pylu tag bude i Orange Bud a nadherna vonava Santa Maria (pripadne krizenci techto modelu s necim)
takze letos to vypada zatim takhle. no coment. na jednom poli palice jak melouny a na druhem tohle.Ale zase lepsi než drátem do oka nebo kupovat od nejakeho......