Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím Grower!
Lowrydeři půjdou pod kosu tento týden! ještě zítra jenechám bud za oknem jak bude svítit slunko a nebo pod sodíkem! a od čtvrtku je nechám 48 hodin po tmě! a potom je skosím!
Takže kytí dány v 21:10 do skříně, kde bude tma 48 hodin! takže ve čtvrtek večer sem dám fotky před setnutím! a kytky mám setnout hned jak skončí ta 48-hodinová tma?
xbastardx: ty taky budeš dávat kytky do tmy? potom večer tady napíšu jestli se to oplatí či ne... a taky tu dám fotozz před a po skosení!zatím Good Luck
29-03-2007 v 17:46 PM
Host Host
dnes 43 den na 16/8 a celkově to ,,kvetlo" 51 dní!
Takže dneska je den nastal pro kytičky den D! fotky jsou focené po 48 hodinách tmy!Doufám že se vám můj thread 70W Lowryder líbíl a mnohé i inspiroval také začít pěstovat tutu skvělou kytičku Lowrydera pro jeho ohromné vlastnosti!
Pár fotek po setnutí krasavic!!
Chtěl bych poděkovat všem kteří mi tady psali!!! a taky za vysokou návštěvnost tohoto threadu a taky za všechny K+ které jsem od vás dostal! mějte se a zase příští grow! bude to 8x Lowryder
Dvě kytky sou málo! ale původně jsem měl 4 kytky a 2 byli samci! ale to byl jen takový pokus ten to grow,chtěl jsem jen zkusit jestli je to pravda s tím Lowryderem myslím tím ten autoflowering...