Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
...nicméně druhej den už tam klidně znova můžou bejt...
Je sice pravda že nepřetržitým otrháváním samčích květů nakonec jakous takous "samici" i dostaneš ale dle mýho to nemá cenu (kor když pak máš venku kytky dva metry a víc - to už se fakt nedá ). Ta práce za to nestojí, ale když to obírání třeba někoho baví, tak proč ne
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
zdravim......kamarad ma 3 kytky stoho 2 hermace....ma je co nejdrive vykacet, nebo se z nich da neco vyhospodarit..... ja sem mu rikal, aby to vykacel, ale raci se poptam abych mu neuskodil nejak..... dik
teda jaksi nechápu, co tady vlastně řešíte...hermáč vždycky bude na ho*no ať ve skříni nebo venku...nechávat si tím vop*cávat kytky může jenom psychopat (tím se nechci nikoho dotknout...)
QUOTE]Původní příspěvek od majosk no nech vyrhava tie gulicky a mozno sa mu neobsemeni.... [/QUOTE]
majo sk to nemyslis hadam vazne ze sa mu neobsemeni...
si este asi samca neoberal co... ako pise taker tie kvety - gule tam mozu byt aj na druhy den znova. som sa tak babral raz s jendim hermacom a napr jeden den som tam mal cca 40 tych kvetov, som to obral a za dva dni ich tam bolo cca 2xtolko !!to rastlo brutalne rychlo a zakazdym ich bolo viac.
je to blbost, ten pel sa ti prenesie aj dalej a opeli daco aj inym
bubik - presne tak hermac/samec je nanič (pokial si nechces vypestovat vlasten semena ), jedine ak tak na varenie
jo presne tak zkosit je hermace vypiceny ... Lesto sem jich mel venku z 2 kytek 10 hermacu a jednoho samce !!! Asi sem je nak stresoval nebo co
S většinou forem přemísťování je ta potížže ani jedna obvykle nestojí za všechnu tu námahu. Na Zemi - když ještě existovala - jsme měli problémy s auty. Hlavní nevýhody spočívaly v tom, že bylo nutno dolovat spousty černé mazlavé patlaniny z podzemí, kde byla do té doby dobře schována, aby se nemohlo nic stát. Ta se pak proměnila v asfalt, který pokryl zemi, kouř, který naplnil ovzduší a zbytek se nalil do moře. To všechno zjevně převažovalo výhody, spočívající v možnosti přesunout se rychle z jednoho místa na druhé, zvlášť když místo, kam jste se dostali, se následkem toho všeho značně připodobnilo místu, odkud jste přijeli - stejně zamořené asfaltem, kouřem a postižené nedostatkem ryb.
hi all
nečetl jsem jsem všechny příspěvky ale chtěl bych taky jeden přidat... Po mém prvním téměř povedenym indoru jsme vypěstili jednu velikou kytičku která byla ze semínka z holandska, a byli feminizovaný. Protože jsem začátečník tak jseme moc neřešili ph roztoku(pěstováno v bubleru) a stala se nám zajímavá věc... nebyli tam samčí květy jen samičí a přesto začali růst semínka:-) nebylo jich mnoho sem tam někde. Ted jsem to zasadili a jsem zvedav jetli to budou holky.... Moje teorie je že jsme to nechali v roztoku s vysokým ph a o zbytek se postarala příroda.
Byly tam samci kvety, ale prehledli jste je. Staci jeden malinky kvitek. Z nej vypadnou asi tisice pylovych zrnek a na kazde dva bile chloupky staci jedno takove zrnko aby z toho bylo jedno seminko. Nebo druha moznost. Samec roste nekde v okoli a pyl priletel vetrem.