Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak třeba asi na jižní ne? Severní je píčovina, tam nikdy nesvítí, na východě svítí od svítání řekněmě do poledne, na západní od poledne do tmy, a na jižní svítí celodenně
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
no roste to pekne ale sere me ze mam okna primo do ulice..a nevim kam s kytkama az povyrostou. nechci aby mi ganja visela do ulice )
a balkon mam na severo vychode coz je na picu...
snad neco vymyslim
to horigen : ak mas rolety( alebo ako sa to vola ) na okne tak ich zatiahni a nasmeruj podla slnka ... to rastlinkam v pohode staci a nik ti nebude vydiet nic
takze ahojte po dlhsom case prikladam nejake fota z pestovania na okne... takze toto je rastlinka ktoru s kamaratom mame je to krizenec nejakeho no namu a jacka herrera .. takze je to v podstate no name , ktory sme nazvali ....svikebara ... rastie pekne len by sa nam hodilo nejake poriadne hnojivko a asi by to chcelo presadit do vecsieho kvetinaca ... respektive vedra
a tu pripajam fotecky inych rastliniek ... planoval som zalozit novy thread ale tak to az ked rastlinky trochu povirastu a vyberem nejake zaujimave mnamky ... sa nechajte prekvapit
takze : 1. (z lava) erdber a afghan
2. jack herrer
3. black dominica
4. cytral +blue mystic
5. shaman alebo durban (sa mi pomiesali semiacka)
6. odrezok z black dominica (dufam ze som to napisal dobre)
inac samozrejme upozornujem ze nie vsetky semiacka su original vedsinou su uz po prvej urode od inych groverov .... ktorim samozrejme dakujem za pomoc
inac tie male rastlinky som hnojil troskou krystalonu (ale len tak pre smak ) trochou NPK a do vody pridavam stale vapno aby to zvysilo ph .. najblizsie zacnem hnojit konskymi srackami ...