Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dle mě se přibírá hlavně po ganji nehnojené chemkama (chem free) , minimálně se tloustne po hulení kupowaném na ulici... Zde modely po kterých budete žraví, které by měly "léčit" nechutenství .
Existuje pouze jeden opravdu závažný filozofický problém: to je sebevražda. Rozhodnout se, zda život stojí nebo nestojí za to, abychom ho žili, znamená odpovědět základní filozofickou otázku. Všechno ostatní, zda je svět trojrozměrný, zda duch má devět nebo dvanáct kategorií, je až druhotné. Albert Camus
Jakože asi to není pro každého, ale stačí žít zdravým životním stylem "Ital" a ikdyž máte žravku tak žrát jen zdravá, přírodní jídla a tloustnout nebudete.
Každý má jiný metabolismus. Já kdybych se nehlídal, budu za chvíli jak balón. Prožral jsem nezřízeně po nocích víc jak deset let a kdybych to neuťal, byl bych dneska hrózně velkej::)). Ono taky tělo funguje jinak ve dvaceti a jinak za deset let...
Je to jen o vůli.
Nežrat v noci a hejbat se je moc důležitý!!!
Mne hulenie v celku pomohlo asi pred rokom som važil 94KG a teraz mam 70 KG , ano vždy ked som zahulil tak som žral jak hovedo ale medzi tym ma zhuleneho bavilo stale niečo fyzicke robiť tažke som to hned spalil a v poslednych mesiacoch som začal aj cvičiť takže sa citim ako novy človek jemne sa zhulim , zacvičim a potom sa dorazim dalšim brkom