Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No co k tomu ještě dodat? Tohle už se snad ani nesmí pěstovat. Jak k tomu přijde takovej mizernej pěstitel jako já? . Dal jsem ti karmu, ale zítra ti sem hodím další, protože tady jedna opravdu nestačí .
Big respekt a obdiv kámo a k+. Možná sem si nevšim ale neni tam foto zralýho herrera, naposledy tak 40 dní. Jesli ho máš tak ho prosim dodej. A eště jesli bys moch říct rozměry skříně a celkovej suchej výnos.
Jah s tebou přeju další úspěchy
- tak tady je ten Jack Herrer 49/12 - 18g
je to foceno týden před sklizní
-pěstební rozměry: 1,2x1,1 m
-výnos pouhých 300g : což při mé spotřebě (léčim si s tím pylovou alergii) je menší než malé množství
a už teď vím, že mi to do příští sklizně rozhodně nevydrží
[Edited by breeder on 22-04-2002 at 09:05 AM]
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu