Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na kompost trochu škoda.... i když před šesti lety sem musel vlastnoručně vysekat 20 samiček 1,5 - 2,5 m(začátkem června!), protože u nich sousedi na chalupě viděli nějaký týpky, když sme tam nebyli. Rvalo mi to srdce, ale pěstovat pro nějaký čorkaře?
Zkus to raději přesadit. Nebo lepší než jen řízkovat by bylo je vyrýt a radikálně ostříhnout a nařízkovat - nechat jen pár pater. Lepší než jen čekat na zakořenění v době nastávající nejbujnější vegetace....
Lahvan každopádně to zkus přesadit, nejsou zatím tak moc velký, aby to nešlo. A za pokus nic nedáš, hodit takový krásný kytky na kompost by bylo barbarství.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
Nebo jestli je nechceš ani zkoušet přesazovat, tak já si pro ně klidně přijedu!
Ne, ale tak měl by si to zkusit přesadit, mělo by to jít v poho, hlínu máš prokypřenou, takže by to mělo jít bez problému. Horší pak už, jak je dostat nepozorovaně na budoucí místo...
bohužel, jsou moc blízko u sebe, takže přesazení nepřipadá v úvahu, navíc bych je přes celé město asi nepropašoval. aspoň že budou nějaký řízky, lepší než drátem do oka.
zaslech jsem z různých zdrojů, že se o mém skleníku ví, nebojím se ani tak ukradení, to mám třošinku pochystaný, ale spíš toho že na mě nějaký zmrd zavolá policii, lidi jsou svině, zvlášt když závidí , proto ještě zvážím zda sem vůbec budu postovat fotky z lesního outdooru....
Myslim, že za pokus to přesazení stojí - fikni pořádný řezany vršků a větví a nech tam dvě patra a vyrej baly se zbylejma pahejlama a šup do kýble! Oni to zvládnou - trochu osekaný kořeny.. Jak to bude snížený o ty řezy, tak to snad nebude problém přemístit jinam - ne?
Nebo je vyryj spolešně, voklep přebytečnou hlínu a strč do pytle a přemísti + odřízkuj.
Kytička v kýbli bude snad dnes věnována členu sSMash, který je od předání zboží mým spolupěstitelem, dá si to na své políčko + mu budu půjčovat foták, takže bude víc infa.
Jedna kytička, neohýbaná, bude výhledově jemně vykopána a přesazena na moje utdoor poíčko, kam dám i posádku řeziva (cca 5ks).
Dalších cca 8 řízků půjde do lesíka, tudíž jsem zvědav jak to budu stíhat fotit+ organizovat hnojení.
Qečeru postnu fotky ze skleníku, jsou už moooooc velký!
Gratuluju, takhle rozjetý out by bylo škoda zabalit. Jinak fotky sem!
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
sousedy neresim, jen jsem uklidnil schýzu, podezíral jsem jednoho člena, jenže to byl SVK grower, takže cool.
skleník zamalován pro sichr Primalexem, aby kytíz nebyly moc, vidět, jsou už faaaakt velký. fotky budou něgdy qečeru.
Hele ja mam takovou zkusenost, ze kdyz ty kytky hodis ven, tak vetsinou, kdyz uz jsou takhle velky, chcipnou. Myslim si z je to zpusobeno podminkami pred a po presazeni - vetsinou se kytka vyndana ze skleniku ze zacatku tvari dost nestasne, pak zacne schnout a nakonec fakt chcipa.
kvůli mé pohodlnosti, a především nechuti vůbec vstát z křesla ( ) sem uploaduji fotky až dnes, kytíz zalévány jen a pouze každé 4 dny naředěnými slepičincemi, na chemii kašlu úplně.
kytíz mají v průměru 130cm, obvod stonku nějaké 8 centimetrů
takže nyní naztává otázka, jak jim zpomalit, potažmo zarazit růst, jelikož se obávám, že mi ve finále palice prolezou sklem, pokud posádka bude růst takovým tempem co teď.