Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jako co by měli vyčmuchat když tam nic není ? Pokud sou tam nějaké zbytky třeba..... tak pochybuji že by je pes zmátl . A pokud dostali oznámení tak mají povinnost ho prošetřit = možná přijedou ještě jednou
Ant:
no jako nic tam neni,kdyz nepocitam cooltube ve skrini a flexo co z ni vede ven ale je to zamaskovany a i kdyby to nasli tak muzou velky H pac reknu ze jsem tam mel bylinky..a co se tyka huleni tak mam akorat 2 sklenky kde je v kazdy asi ctvrtka huleni jeste ze sklizne pro osobni potrebu,takze pa..
tak zase info nové z môjho mesta bengovia chitili typka par blokov od môjho čo mal doma plnú tašku skunku hned ho odsudili a už je aj v base
to všetko behom tohoto tyždňa to je brutal nejk sa činia už je to tu horšie ako niekde v telke
tak to je extrem včera boli predvolaný 5-ti tu z okolia čo mali isť svečiť proti nemu_!! A mne teraz pred par sekundamy doniesla poštarka tiež predvolanku ohladom vysluchu k tomu mojmu pripadu _!!
najhorsie je ze na slovensku uz nieje ziadne obcianske zdruzenie ktore by slo za dekriminalizaciu, slobodna volba uz pravdepodobne nefunguje, takze nema kto lobovat
Hladam cesty a useky, ako spokojnosti vyjst v ustrety.
to je jasne ze hulia aj taky ludia, ale nikto sa neprizna, chcelo by to ziskat neaku verejne uznavanu autoritu, ktora by mohla pohnut verejnou mienkou
toto sa inac riesi v teme legalizacia na slovensku
Hladam cesty a useky, ako spokojnosti vyjst v ustrety.
Měl někdo problémy s policíí? to je otazkana ktorú mate odpovedať vaše prispevky môžte zasielať do fora Legalizacia mar. na Slovensku_!!! si myslim že tuto nepatrí link: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=8226
(viem že chcete to čo aj ja tak sorač za )
ve srovnání s ČR to tam máte na Slovensku fakt tvrdý. Já vím o případu skupiny lidí, která vařila pervitin pro celej okres. Vyhmátnuli je a oni se přiznali k tomu, že během 2 měsíců vyrobili cca 500g perníku. Dostali se k soudu, kam přišel soudní znalec a řekl, že průměrnej feťák spotřebuje i 7g perníku denně a jelikož nebyl žádnej svědek, kterej by je usvědčil z prodeje, tak dostali trest jenom za výrobu pro vlastní potřebu a to PODMÍNKU na 2 roky. Směšný. A ještě směšnější je, že pokračujou dál. Na Slovensku by jim asi dali doživotí jak to tak čtu.
nedavno jsme s kamose pekne spaleni zastavili v centru HK jednom parku starou skodovkou ze si dame dalsiho a jak jsme ho odpalovali tak nekdo klepal na okno a podivam se dva policajti :-) tak kamos ho rychle tipnu ale cejtit to muselo od auta na hodne metru :-/ jsem mel na ne vymyslenou krane blbou historku o tom ze jsem jel pro vercajk hned kousek do skladu atd. atd. proste blbec tak si vsechno zapislovali a ze zavolaj auto na kontrolu alkoholu a drog :-( tak jsem myslel ze to semnou sekne auto potrebuju k praci jak sul a najednou z niceho nic se me zeptali jestli jsme neco nekourili a na rovinu jsem mu rekl ze jo a zniceho nic se zacali smat a rekli ze jsme pekny blbci ze jsme si meli najit jinaci misto a odvolali auto a dali me nakonec jen pokutu za prejeti chodniku zeptali se jestli nekdo nehulil kamos co odpaloval rekl ze on ne :-D a jeli jsme dal nekam jinam na speka :-)) si rikam ze by ten zivot byl nuda kdybych si takle nezahraval se zakonem a hledam cim dal a dal debilnejsi mista treba jsem parkrat hulil i na HL nadrazi :-))
Původní příspěvek od Exceptional ve srovnání s ČR to tam máte na Slovensku fakt tvrdý. Já vím o případu skupiny lidí, která vařila pervitin pro celej okres. Vyhmátnuli je a oni se přiznali k tomu, že během 2 měsíců vyrobili cca 500g perníku. Dostali se k soudu, kam přišel soudní znalec a řekl, že průměrnej feťák spotřebuje i 7g perníku denně a jelikož nebyl žádnej svědek, kterej by je usvědčil z prodeje, tak dostali trest jenom za výrobu pro vlastní potřebu a to PODMÍNKU na 2 roky. Směšný. A ještě směšnější je, že pokračujou dál. Na Slovensku by jim asi dali doživotí jak to tak čtu.
dost těžko se dá uvěřit že "soudní znalec" pokud neni idiot, vypotí pro soud do zápisu takový hovna!!!!!!! teda jestli neni zrovna naraženej
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus
Původní příspěvek od aenema dost těžko se dá uvěřit že "soudní znalec" pokud neni idiot, vypotí pro soud do zápisu takový hovna!!!!!!! teda jestli neni zrovna naraženej
pochybuju, tolik prachů zase neměli, byli to totální trosky (co jinýho taky lidi co si to píchají do žíly můžou bejt). Prostě příklad toho jak to chodí. Myslím, že se svejma pár kytkama můžeme všichni bejt v klidu, vyfásnout takovýho znalce a soudce.