Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tebe taky a hlavně nevím proč nam tady cpeš šlechtění a křižení kytek , ten odkaz jsem četl snad uz pred 6ti lety ....to samý všechny prispevky v tomhle vláknu na ktery sem ja blb ješte odpovídal ....
citace:
Původní příspěvek od RespectFlowers macho - určitě apdejt
podle mě jde o to abyste vybrali to co sami hledáte. já hledám stabilní kytku která se neposere když ji nedáte nažrat přesně v sedum jak je zvyklá. jestli něco nesnášim tak sou to rozmazlený kytky hledám kytku která snese nejrůznější stresy a přesto bude výsledek nadprůměrnej . a tady se rozpíná šlechtitelská dovednost o další stupen a ten se jmenuje OUTDOOR mučení - co takhle vybrat pořádný geny na outdoor? já teprve začínám aby to nevypadalo ale víceméně je tady velká poptávka a malá nabídka na pořádnej outdoor
tady bych odkázal do svýho podpisu (mandalaseeds)
....takže ješte jednou , toto je tryd o selekci matek ze semínka viz nadpis Jak vybrat nejlepší matku- phenotyp kytku jakou bys chtel musíš napsat do tohoto odělení ktere se zove Odrůdy a šlechtení tam mužeš postnou ten odkaz na Mr.Nice , i když uz tam je asi 100x , takže než zase začneš nekde bezdůvodně plkat , tak si laskavě 3x zkoutroluj jestli seš ve spravnym tématu , uz jsi dostal dost varováni , tohle je poslední , přeji pěkný den Hlava
Hodne lidi tu psalo ze matky pod zarivkama nemaji dobrou kvalitu a ze nema vubec cenu s necim takovym zacinat. Urcite mnoho z vas zna Dokument I grow chronic a tam jede krasny maminy pod trubicema bez problemu. http://www.youtube.com/watch?v=cB2R...ailpage#t=2262s .Takze verim ze kdyz clovek chce jen maminy pro svou potrebu neni nutne porizovat hned 600W slunko.Jak tu nekdo psal,tak vetsina groweru zde to dela hlavne jako hobby a ne pro bussines.Kazdopadne to letos zjistim jestli to jde ci ne.
zdar chlapi, trochu ozivim starsi tema, zacinam taky zkouset selektovat nejaky matky ovsem bohuzel jenom z 20ti reguler semen od DP (nevylezly vsechny) a chtel bych se zeptat jestli nemam nejaky mrzaky... zastrihl jsem je cca az v 8mem patre, kazdopadne se mi technika fim moc nepovedla a jenom se rozdvojily, ovsem vetve pod tim nerostou vicemene zadny, zatim z toho hlavniho stonku rostou jen listy..... sice se mi uz poradilo 6 kytek uspesne narizkovat ovsem jen ze spodnich vetvi abych urcil pohlavi a dalssich vetvi mi tam moc nezbylo. na rustu uz budou minimalne 40-50 dni pod 250w mh... vytahly se sice dost ale vetve vubec nelezou, nevim cim to je jestli je to normalni nebo mam holt mrzaky a mel bych je rovnou vyhodit? pridavam foto snad se to povede
edit: na fotkach samozrejme nejsou vsechny kytky, nektere jsem zrovna vyndal a vzdadu se jeste schovavaj prcky ale vsechny rostou vicemene stejne, proste bez vetvi..
je to blueberry a mazar od DP, zatim na prostoru 60x60, samozrejme necham asi jednu az dve od kazde genetiky predpokladam takze by se tam mely vejit, nemam v planu rezat tak casto... a myslite ze ty spodky mam oholit a pracovat jen s horejskem?
Než ti odpoví někdo zkušenější...
Těch kytek je hodně, na stonek nedopadá světlo --> kytka nemá důvod větvit se, v zadu na tvý fotce jsou vidět výhonky, ale zakrnělý.
Superšimpanzi Vesmírných sborů, kteří v nulové gravitaci páchají nemravnosti, ztrácejí nárok na banány.