Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
navštívil jsem lesní políčka Péče o ně znamená jezdit okolo 20 km autem , nosit 40 l roztoku s hnojivy...nádoba znamená omezení půdy pro kořeny rostliny-tedy je nutné ji dodávat výživou. Vivat firma Bio Bizz, její Bio Grow, Bio Bloom , Algamic a Fishmix jsou neuvěřitelný...
začněme tedy políčkem se dvěma květináči
*zadní červená 60 l nádoba obsahuje 2 květinky egypt x boggle gum
* přední obsahuje dvě sativy fumar con dios x egypt a 4 malý kytičky -3 mazar x špaňalsko, 1 egypt x boggle gum. Evidentně jsem to přehnal s počtem květin. Inu chybama se člověk učí...příští rok max. 2 do nádoby
předchozí fotka je kytička z květináče, jež obsahuje 3 rostlinky- 2 mazar x špaňalsko, 1 kytka velká jak..... Zajímavé je, že mazáři mohutně kvetou už od dubna a jsou veliký tak půl metru, zatímco velikán je rostlina dobře 2 m 30 centimetrů a nakvíta teprve 3 týden
* celkový pohled na velikán
* palička
boggle gum
tahle varieta se rozjíždí do dvou nižší kvetoucí dříve a vyšší pomalejším nakvítáním. tento rok jsem to chytl v květináči oboje.
na fotce je dobře vidět, že by si zasloužily alespoň podsadit. Snad se k tomu dostaneme........
*boggle gum