Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
Původní příspěvek od Tonsor zdravim, mam problem, kouknu do boxu a najednou tohle.... nikdy se mi to jeste nestalo... myslite ze je to prehnojenim? diky moc
Když se tak důkladně koukám tak to máš nejspíš přehnojené. Co ti doporučím je prolít je čistou vodou a to rychle.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
dělají se mi fleky a takhle to žloutne jenom střed je zelený.. ale z 5ti (maple leaf indica a pot of gold) to delaji jen m.l.i... :/ poradí někdo plís jak to napravit? zálivka byla doteď jednou denně s cca 3/4 koncentrací atami B´cuzz + bloom stimulator, už je zalévám jenom jednou za 2dni.. ph 6.4, medium plagron light mix
kamarát sa ma pýtal ,či neviem čo by mohlo byť príčinou tohto...
ma to v 100% prirodnej zemine co vznikla pod stohom slamy... zatial nehnoji, polieva podla potreby, vacsinou kazdy druhy den.. mal to asi necely tyzden na balkone, dneska to dal zase dovnutra ..je stará cca nesiac aj pár dní...
Poradte prosím čo stým. Vďaka ...
Původní příspěvek od R3dm4n kamarát sa ma pýtal ,či neviem čo by mohlo byť príčinou tohto...
ma to v 100% prirodnej zemine co vznikla pod stohom slamy... zatial nehnoji, polieva podla potreby, vacsinou kazdy druhy den.. mal to asi necely tyzden na balkone, dneska to dal zase dovnutra ..je stará cca nesiac aj pár dní...
Poradte prosím čo stým. Vďaka ...
To je teplem přes den a k večeru je chladněji, nemáš se čeho bát Kdyby si měl mokrou hlínu, tak by to bylo přelité, ale jak byla na balkoně a hlína suchá tak to je z vedra
nazdar na zaklade tohto threadu som zistil ze moje kvety nemaju dost N (dusik), tak sa chcem opytat ako sa to da najlepsie vyriesit resp. ake hnojivo dusikate by ste mi odporucili? dik za odpoved
Původní příspěvek od impozant nazdar na zaklade tohto threadu som zistil ze moje kvety nemaju dost N (dusik), tak sa chcem opytat ako sa to da najlepsie vyriesit resp. ake hnojivo dusikate by ste mi odporucili? dik za odpoved
Nejlepší jsou BIO hnojky, BioBizz apod. nebo přírodní, jako je slepičáky
Původní příspěvek od impozant nazdar na zaklade tohto threadu som zistil ze moje kvety nemaju dost N (dusik), tak sa chcem opytat ako sa to da najlepsie vyriesit resp. ake hnojivo dusikate by ste mi odporucili? dik za odpoved
dusíkaté určitě pokud chceš levnější formu,tak výluh z kopřiv-obsahuje velké množsví hnojiva N..kuřince ty mají větší obsah fosforu,takže je spíše lepší hnojit kytky kuřincema v období květu,ale ne mockrát
Nejlepší jsou BIO hnojky, BioBizz apod. nebo přírodní, jako je slepičáky
ja hnojim vecami od Hesi, konkretne tnt complex, super vit, root complex, power zyme. este nemam skusenost s touto znackou vobec. tak neviem uz som sa pozeral po nejakom granulovanom dusikatom hnojive. idem out. dik za pomoc