Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
taky pár hlášek: teda ten je blbej jak auto bláta!
nebo: Ubalíme krypla!
na houbách kámoš zjistil: Celej svět je digitální, jenom ten lustr je analogovej.. to jsem se tlemil, ještě půl hodiny..:-)
Jednou taky vypukanej kámoš dostal nápad, sedli jsme do auta a jeli ukrást skautům vlajku (víte jak to nesnášej) , když jsme ji ukradli, tak na nás zavolali svestky. Jenže flojdi přijeli ožralý :-) a začli se nás ptát: Tak pane řidiči, pil jste? a kámoš na něj: A vy snad NE???? :-)
Na Houbach sme se celej vecer hadali ktera veta ´je spravnie...:
Konie zerou jabka.
Jabka zerou konie.
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.
Reklamní slogan na karpatskou mobilní síť Carpati VampireNet Romania: "Vy voláte, my sajeme."
Břečťan je had
Podprahové vnímání - máš pocit, že seš v Austrálii
Totální karaoke - to si musíte i hrát
a kámoš to dorazil: "Já nemám rád ty Vietnamce. Něco si vod nich na tržnici koupíš, paxe ti to rozbije, deš to vrátit a už ho mezi těma číňanama nepoznáš."
nejhustejsi slovo je "brkec" to sem vymyslel ja to dicky rikam na kamos cus kamo des na brkec a on no jasne tak dame dame brko a pokecame fakt se mi to libi :-)
Cituju kamosku: ,,Jsem vymrd meho otce a vyvrh me matky"
nebo ,, hluchonemy s touretovym syndromem"
nebo jeste jedne hlaska-dalsi kamoska (u nas doma),,Nemozem tu hulit, Peta nas uvidi z posedu!!!"-takovym vyznym tonem....
Ted jsem nahodou vzpomnela na svoje dve oblibene nakupovaci. Jednou jsem o necem ve fronte silne premyslela a pak chtela hovezi prsicka a podruhe opet zadumana do buh vi ceho, omylem do me strcil v obchode jakysi pan kosikem a na jeho "Pardon to jsem nechtel" se odeme dozvedel, ze "Neni zac".
A napada me jeste hodina psychologie, debatovali jsme o rychlosti reakci organismu na bolesta a bohuzel jsem vsem, kdyz me zaujala jedna obvzlast rychla zdelila, ze to by bylo jiste na muj orgasmus az prilis rychle.
jednou se šel kámoš vysrat na záchod a když přišel, tak říká:" No teda nechtěl bych bejt tou uklízečkou! Měl jsem hroznou sračku a vypadá to tam jako když jsme nasral do větráku!!!" :-)