Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Odposlech , odposlechy mobilů - Sledovanie , odpočúvanie apod.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »
Autor
Téma 
mučačo
Stálý Člen

Karma uživatele mučačo - 96% PěstitelskáKarma uživatele mučačo - 96% PěstitelskáKarma uživatele mučačo - 96% PěstitelskáKarma uživatele mučačo - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

[účet odstraněn]

Old Post 20-02-2011 v 15:17 PM
mučačo je offline   Profil uživatele mučačo   Find more posts by mučačo   Foto galerie člena mučačo   Click here to Send mučačo a Private Message   Add mučačo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 146

pochopíte už konečně že digitální odposlech nepraská a nešumí? Z principu technologie je to nesmysl

Old Post 20-02-2011 v 18:33 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eso1111
Stálý Člen

Karma uživatele eso1111 - 88% PěstitelskáKarma uživatele eso1111 - 88% PěstitelskáKarma uživatele eso1111 - 88% PěstitelskáKarma uživatele eso1111 - 88% PěstitelskáKarma uživatele eso1111 - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 147

citace:
Původní příspěvek od masterblaster
pochopíte už konečně že digitální odposlech nepraská a nešumí? Z principu technologie je to nesmysl

jj to je pravda nepraská ani nešumí,ale pokud máte telefon třeba u repráku(méně než 20cm ) a probíhá jakékoliv spojení se sítí(hovor,sms,internet..)tak slyšíte takové to klasické rušení.A jedině tak se to dá poznat.Samozřejmě jen pokud vás sledují v realném čase,jinak co si zkopírují od operátora o tom vy asi vědět nebudete,že? 8)

Deltadevěttetrahydrocannabinol

Old Post 20-02-2011 v 18:50 PM
eso1111 je offline   Profil uživatele eso1111   Find more posts by eso1111   Foto galerie člena eso1111   Click here to Send eso1111 a Private Message   Add eso1111 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mučačo
Stálý Člen

Karma uživatele mučačo - 96% PěstitelskáKarma uživatele mučačo - 96% PěstitelskáKarma uživatele mučačo - 96% PěstitelskáKarma uživatele mučačo - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 148

[účet odstraněn]

Old Post 20-02-2011 v 20:11 PM
mučačo je offline   Profil uživatele mučačo   Find more posts by mučačo   Foto galerie člena mučačo   Click here to Send mučačo a Private Message   Add mučačo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

Hehe. Po letech sem si znova přečetl celý tred, a musím uznat, že mě asi tajní poslouchají, neboť mi tak 10x za den "vrčí bedny" i když telefon nedělá žádnou zřejmou aktivitu.

Tak by mě teda zajímalo, jestli mi někdo na dálku aktivuje vysílač, nebo co mi to teda loupe perníček...

Telefon mám už několik let a když zapojím kus fantazije, možná by se našel předchozí majitel s pokoutnou minulostí. A jestli je moje IMEI na nějakém blacklistu, tak už asi jen tak nezmizí.

Každopádně jsem přece svatý člověk a nepodnikám žádné rizikové aktivity, tak se nemusím ničeho bát

Jinak jak už někdo psal o Agátě, tak tady je nějaký článěk:

http://mobil.idnes.cz/mob_tech.asp?...0_mob_prakticky

A já ještě dodám k těm odposlechům, že plošný odposlech možná přece jen funguje. Teď napíšu něco, co sem možná psal do těch vláken co shromáždil Hlava.

Jeden člověk udělal pojistný podvod, když rozstřelil svoje Bmw s nějakým svým kámošem. Po celém dni rekonstukce s pojišťovacíma agentama už stáli před barákem v jejich autě a oni mu nabídli, aby ukončil to divadlo dobrovolně, než se do toho zapojí policie.
Přehráli mu záznam rozhovoru mezi ním a druhým aktérem nehody, jak se domlouvají, že už "mají vyjet".. Ten borec stál s otevřenou hubou a nezbylo mu nic, než zapomenout na sladké peníze.

A z toho spadla čelist i mě, protože ten záznam byl pořízen několik měsíců před samotným šetřením agentů a kde se kurva dostali (jako obyčejná pojišťovna) k odposlechu lidí?

Jediná alternativa je, že ten člověk je chodící urychlovač částic (čuchá jak satan), tak ho možná měli v hledáčku delší dobu a odposlech už frčel..

Ale jak se teda dostal do ruky nějakým "pojišťovákům"? Určitě to nejsou břídilové, když musí odhalovat podvody českého národa, ale na jistotě o soukromí mi takoví lidi nepřidají..

Toš dobře to čistí !

Chuckovy --- Stromy 2010 Low Killer ---

Old Post 21-02-2011 v 10:27 AM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eso1111
Stálý Člen

Karma uživatele eso1111 - 88% PěstitelskáKarma uživatele eso1111 - 88% PěstitelskáKarma uživatele eso1111 - 88% PěstitelskáKarma uživatele eso1111 - 88% PěstitelskáKarma uživatele eso1111 - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 150

citace:
Původní příspěvek od chuck53
Hehe. Po letech sem si znova přečetl celý tred, a musím uznat, že mě asi tajní poslouchají, neboť mi tak 10x za den "vrčí bedny" i když telefon nedělá žádnou zřejmou aktivitu.

Tak by mě teda zajímalo, jestli mi někdo na dálku aktivuje vysílač, nebo co mi to teda loupe perníček...

Telefon mám už několik let a když zapojím kus fantazije, možná by se našel předchozí majitel s pokoutnou minulostí. A jestli je moje IMEI na nějakém blacklistu, tak už asi jen tak nezmizí.

Každopádně jsem přece svatý člověk a nepodnikám žádné rizikové aktivity, tak se nemusím ničeho bát

Jinak jak už někdo psal o Agátě, tak tady je nějaký článěk:

http://mobil.idnes.cz/mob_tech.asp?...0_mob_prakticky

A já ještě dodám k těm odposlechům, že plošný odposlech možná přece jen funguje. Teď napíšu něco, co sem možná psal do těch vláken co shromáždil Hlava.

Jeden člověk udělal pojistný podvod, když rozstřelil svoje Bmw s nějakým svým kámošem. Po celém dni rekonstukce s pojišťovacíma agentama už stáli před barákem v jejich autě a oni mu nabídli, aby ukončil to divadlo dobrovolně, než se do toho zapojí policie.
Přehráli mu záznam rozhovoru mezi ním a druhým aktérem nehody, jak se domlouvají, že už "mají vyjet".. Ten borec stál s otevřenou hubou a nezbylo mu nic, než zapomenout na sladké peníze.

A z toho spadla čelist i mě, protože ten záznam byl pořízen několik měsíců před samotným šetřením agentů a kde se kurva dostali (jako obyčejná pojišťovna) k odposlechu lidí?

Jediná alternativa je, že ten člověk je chodící urychlovač částic (čuchá jak satan), tak ho možná měli v hledáčku delší dobu a odposlech už frčel..

Ale jak se teda dostal do ruky nějakým "pojišťovákům"? Určitě to nejsou břídilové, když musí odhalovat podvody českého národa, ale na jistotě o soukromí mi takoví lidi nepřidají..

No tak to že ti 10x za den "tudlikne" telefon,hned neznamená,že tě odposlouchávají,je to asi jen informace o bunce,nebo tak něco .A na toho typa s tím BMW přišli uplně jednoduše.A určitě jim ještě sám nadiktova ltel. číslo ve smlouvě,nebo když vyplňoval ten formulář o nehodě 8) pak stačilo zajít za operátorem,který má za povinnost držet záznam 2 roky a měli ho, asi i operátoři mají ohlašovací povinnost k pojištovacím agentům,jinak si nedovedu vysvětlit kde by ten odposlech jinak vzali,když to ještě neměla v rukou policie.

Deltadevěttetrahydrocannabinol

Naposledy upravil eso1111 21-02-2011 v 20:13 PM

Old Post 21-02-2011 v 11:35 AM
eso1111 je offline   Profil uživatele eso1111   Find more posts by eso1111   Foto galerie člena eso1111   Click here to Send eso1111 a Private Message   Add eso1111 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 151

citace:

Jééé , to se přeladujou BTSky , to je normalni že když jedeš v aute tak s tebou nejede i vysílač , ty zůstavaj stát na zemi ne ?? no tak abys byl pořad na signálu ta si tě vysílače signálu po cestě přebíraj , proto ty zvuky . Normal , kluci neměli by jste s tim šmelit když máte takový stíhy

Old Post 21-02-2011 v 11:57 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 152

citace:
Původní příspěvek od mučačo
cus,popisu vam pripad jednoho odposlechu.jeden rafan,se kterym jsem se znal treba 10 let,zhulili jsme spolu naky to brko,zacal smazit,v tu dobu se nase cesty rozpojily,nebot ke smahu mam neprekonatelny odpor.kamosovo podnikani mu vydrzelo neco prez rok,kdy posledni mesic byl intenzivne odposlouchavanej.pri zasahu jsme vse sledovali s kamosama,nebot jsme z vesnice a maloco tu utajis.chaos 30 fizlu a jeden v tom chaosu chodil a sbiral odposlechy.nejaky mu napichli rovnou pred barakem pod mostek pod silnici(instalace pri zatezkavaci zkousce!) dalsi byl na strome-30m.popravde nevim presne kde bylo co,ale byli odposlechy i kamery.veskery navstevy posledni tyden pred zasahem byli u vyslechu,coz se me netykalo.asi tak 14 dni po vsem zacal mit muj tel.divny zvuky.byl slabeji slyset,praskani,ozveny.sme si z toho delali prdel ze nas odposlouchavaji.to trvalo 2-3 tydny,pak tel zacal mit opet normalni zvuk.tak nevim,jestli si to mam davat do souvislosti,nebot nestrilim.to me utvrdilo v nazoru na smazky.ve finale mu tam nasli zakopanyho borca kterej byl rok a pul nezvestnej.smazky nebrat.

Ollalala zasmál sem se skoro tolik, jako při nezapomenutelný slepcově stórce

Komár neni mucha pyčo

Old Post 21-02-2011 v 12:08 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 153

Mám elektro vzdělání, tak si dokážu vysvětli, že BTS se přelaďují, ale mě to vazbí i když je telefon naprosto nehnutý celý den.. Třeba dnes jen za dopoledne (zrovna po přečtení tohoto super paranoia tredu ) to zaplakalo už tak 5x !

Nic nešmelím a takovýmto lidem se vyhýbám, ale přecejen některé moje zájmy jsou vskutku zajímavé

A taky se mi asi před rokem stalo, že mi volalo neznámé číslo a na druhém konci chlap tak kolem 30let. A zeptal se mě jestli dělám to a to a to a vyjmenovával v podstatě všechny základní koníčky a záliby co sem za celý svůj život měl. Chtěl po mě nějakou práci tykající se mých posledních znalostí. Ale řekl sem mu že nic takového nedělám. Byl sem tak zaskočený tím vším, že jsem se ani nezeptal na jméno nebo odkud tohle ví. Taky sem jel busem ze slovenska a skoro nic sem neslyšel a ty prachy co to stálo...

Cestou sem si řekl, že to musel být někdo známý a dělají si s kámošema prdel. Řekl sem si, že to má být zkouška mých posledních znalostí, jestli do toho půjdu sám a zvládnu to.. Ale doma sem zjistil, že nikdo nic takového neudělal a tak nad tím zůstává rozum stát. Pochopitělně zanechávám otisky své minulosti ať už na netu nebo celkově na nějakých médiích. Ale né tak HLUBOKÉ minulosti, aby to šlo někde uceleně vyčíst (natož z netu)...

Nemluvím o žádných podezřelých aktivitách, ale jak by VÁM bylo, když by vám někdo řekl skoro vše o vás, na co jste už pomalu i sami zapoměli...

Toš dobře to čistí !

Old Post 21-02-2011 v 13:27 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Exceptional
Stálý Člen

Karma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 154

A proč po něm šli ? Nedivil bych se, kdyby poslouchali i tebe. Je běžný, že se poslouchá celá skupina vč. známejch, co si s tebou volají/píšou. Povolení na to dostanou a můžou tak rozkrýt další věci/souvislosti.

Old Post 22-02-2011 v 16:47 PM
Exceptional je offline   Profil uživatele Exceptional   Find more posts by Exceptional   Foto galerie člena Exceptional   Click here to Send Exceptional a Private Message   Add Exceptional to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 155

citace:
Původní příspěvek od eso1111

pak stačilo zajít za operátorem,který má za povinnost držet záznam 2 roky a měli ho, asi i operátoři mají ohlašovací povinnost k pojištovacím agentům

to snad nemyslíš vážně. operátor imho nedrží záznam, ten nesmí uchovávat, pouze na žádost policie, zaznamenávají se pouze data o hovoru, tj. kdy, jak dlouho, odkud a kam.

Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.

Old Post 22-02-2011 v 17:05 PM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Příspěvek č. 156

Ten můj stávající telefon možná patřil dřív někomu, kdo prodával trávu, troufnu si říct že třeba 50g týdně. Hlavně to bylo v době kdy toho člověka znalo mnoho koncových zákazníků a vše určitě řešili po telefonu.

Pravda že žiju v menším městě a bystrý policajt by si udělal jasno i bez odposlechů.

Kdoví jak to je, každopádně telefon sem měl za 4litry místo 16k za nový a taky jsem lepší člověk, když mě něco motivuje vyjadřovat se civilizovaně. Nikdy sem nedělal nějakou kriminální činnost a rozhodně nehodlám začínat, takže se o sebe nějak nebojím..

Toš dobře to čistí !

Old Post 22-02-2011 v 18:24 PM
Host
Host

Příspěvek č. 157

citace:
Původní příspěvek od jestedman

to snad nemyslíš vážně. operátor imho nedrží záznam, ten nesmí uchovávat, pouze na žádost policie, zaznamenávají se pouze data o hovoru, tj. kdy, jak dlouho, odkud a kam.

to jo, to je zpětně,ale pokud je nařízenej odposlech tak jim dává záznam.

Old Post 22-02-2011 v 19:42 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 158

citace:
Ten můj stávající telefon možná patřil dřív někomu, kdo prodával trávu, troufnu si říct že třeba 50g týdně. Hlavně to bylo v době kdy toho člověka znalo mnoho koncových zákazníků a vše určitě řešili po telefonu.

Pravda že žiju v menším městě a bystrý policajt by si udělal jasno i bez odposlechů.

Kdoví jak to je, každopádně telefon sem měl za 4litry místo 16k za nový a taky jsem lepší člověk, když mě něco motivuje vyjadřovat se civilizovaně. Nikdy sem nedělal nějakou kriminální činnost a rozhodně nehodlám začínat, takže se o sebe nějak nebojím..

Aha tak sis koupil telefon s odposlechem , jak víš co má za minulost ??... no hlavně že jsi ušetřil a nevim taky jak si přes telefon poznal ze je typovy 30 let ?? ...hele vážně , myslel sem že ti to děla při jizďe autem , no druha věc , uz ma mobil skoro každej , takže si přitelkyní nebo s kamošem pošlete par sms nebo se prozvanějte a pohybuj se přitom po bytě , myslim když budeš mít bedny trochu nahlas tak ti budou vrčet furt , signal si hledá cestu k nejbližsimu vysilači a je mu jedno že ma v ceste tvůj byt a tvoje repraky , nemusi to dělt tvuj telefon , relax ..... hele pošli mi svuj tel a ja ti pošlu zpatky na kterych souřadnici sediš , je to otázka 1min , chceš to zkusit ?? Kdyby po někom šli tak uz tady nepišem tady ty spekulace

Ostaně si to může vyzkoušet každej http://www.trackapartner.com/

Old Post 22-02-2011 v 20:18 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 159

Mě zase volaj nějaký vietnamci, tak 1x za 2 měsíce. Z Cz mobilního čísla. tak si s nima vždycky chvíli povídám - choj ťoj chun chu - a normalně mi odpovídaj. Budto vědí že hulim jak prase a chtěj mi něco prodat nebo to je čínská tajná služba Nebo to taky může bejt 10 vietnamskejch otroků který drží doma muj soused a pokaždý když se dostanou k telefonu vytočej zrovna moje číslo

A chucku, jak si přišel na to že ten týpek od kterýho máš telefon prodával 50 g tejdně? To je uplná blbost se mi zdá. A pokud máš náhodou pravdu, tak jaký to je bejt nonstop odposlouchávanej? To ti to nevadí?
Myslim, že tady v tom platí, co řikaj bezpečnostní experti: když vás bude někdo odposlouchávat, rozhodně o tom vědět nebudete

Old Post 22-02-2011 v 21:06 PM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stanley
Stálý Člen

Karma uživatele stanley - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 160

citace:
Původní příspěvek od Hlava

Aha tak sis koupil telefon s odposlechem , jak víš co má za minulost ??... no hlavně že jsi ušetřil a nevim taky jak si přes telefon poznal ze je typovy 30 let ?? ...hele vážně , myslel sem že ti to děla při jizďe autem , no druha věc , uz ma mobil skoro každej , takže si přitelkyní nebo s kamošem pošlete par sms nebo se prozvanějte a pohybuj se přitom po bytě , myslim když budeš mít bedny trochu nahlas tak ti budou vrčet furt , signal si hledá cestu k nejbližsimu vysilači a je mu jedno že ma v ceste tvůj byt a tvoje repraky , nemusi to dělt tvuj telefon , relax ..... hele pošli mi svuj tel a ja ti pošlu zpatky na kterych souřadnici sediš , je to otázka 1min , chceš to zkusit ?? Kdyby po někom šli tak uz tady nepišem tady ty spekulace

Ostaně si to může vyzkoušet každej http://www.trackapartner.com/

for Hlava
Dobrej odkaz, pěkně sem se nachytal člověk čeká a čeká, pořád si říkám, jestli to opravdu funguje a najednou mi vyblikne toto xD

http://obchod.nozonenet.com/images/uploads/list_marihuany.jpg

Old Post 22-02-2011 v 22:57 PM
stanley je offline   Profil uživatele stanley   Find more posts by stanley   Foto galerie člena stanley   Click here to Send stanley a Private Message   Add stanley to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:14 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás