Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
futeW: upozorneni modum tu je .... to uplne pravy tlacitko v liste pod kazdym prispevkem (vedle quote). Uz sem to dlouho nepouzil ale myslim ze se tam da napsat na co upozornujes
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
wooogi: ale ten team existuje A pokud ti nějakej thread přijde nesmyslnej, nebo opakující se, nebo nevyhovující pravidlům growru, tak můžeš použít tlačítko "upozornit moderátory na nevhodný příspěcek"
Sere me ze tady sou treba 2 roky registrovany lidi a vubec sem nic nepisou a ani nechodej....dal bych nejakej půlrocni limit, treba na prispevky--> 50 prispevku za pul roku...pak by se to tady kapanek uvolnilo... to ze me to sere, to je kec, ale napad je to v poho ne?:-)
Nepaci sa mi nova Galeria, tazko sa v tom hrabe. Tie thumbnaily idu prilis pomaly. Viac sa mi pacila stara klasicka verzia.
Doctors smoke it...nurses smoke it...judges smoke it...even the lawyers too...so you gotta legalize it....birds eat it...ants love it...fowls eat it...cooks love to bake with it....it's good for the flu...it's good for asthma...good for tuberculosis...even numara thrombosis
Mám dotaz pro moderátory. Mazali jste thready ohledně růstu houbiček typu Rostou už? a Rostou už v okolí brna?
nějak je nemůžu najít, možná su trochu zhulenej a bude to tím, ale nějak se mně to nezdá.
"Old School" galerie stále jede! Odkaz na ni je schován ve fóru nahoře v tom rolovacím panelu "Rychlá navigace". Ještě by to chtělo umístit link do nového prohlížeče galerií .
Přímý link je zde: http://grower.cz/forum/gallery.php
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Vážení, zjišťuju, že když všechny komentáře a nápady na změny cpete do jednoho vlákna jeden přes druhého, přestávám se v tom orientovat a nic se tím nevyřeší... Proto s dovolením toto vlákno zavírám. Začněte v tomto fóru prosím případně nové téma a budeme je postupně řešit. Díky.