Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Právě sem dojel z Paříže. A když už sem byl v Paříži, tak sem taky navštívil Eiffelovku. A co sem neudělal navrchu? dal sem si prdíka... Vůbec celých 5 dní se tam dalo bez problémů hulit...
======O~ 1prd
======O~~ 2prdy
======O~~~3prdy
ses pekne v prdeli...
lidi, nedivnější místo u mě byla náká vodárna, prostě budka uprostřed pole, pod náma furt chodili dělníci a náky lidi, ja je vubec nestihhal. no a pak bylu husty u kamose na kalbe sme davali 3 brka do kolovacky na takovym malinkym hajzlu, no proste ten co je v kazdym byte na jakymkilov sidlisti. a schvalne sme nezapli odsavani, takze to byl dým jak kráva....
To měl bejt vtip můžu doma hulit brácha vždycky příde je o sedum let starší a prej zase palíš špeka...a ja na něj chceš pohulit a von ne fakt ne nechci se zeblejt:0)))))))))))))))
Ja sem hulil na 2777 m vysoký hoře Tuc de Moro uprostřed pyrenejí. Vylezl sem tam sám potkal jsem jen divoký koně. No, nahoře docela megavitr, takze problém vůbec to zapálit. Ale když už hořel, tak přestalo skoro foukat, vykouklo sluničko a na 5 min co sem hulil toho špeka bylo uplně krásně.
Dál taky ve velikym jeepu defenderu na horský silnici plný serpentýn za jízdy z nějakym španělákem. No a teď si vzpomínam že taky na Plzeňský věži na náměstí...čuměli na nás japonci a docela nechápali.
jo a taky pokrk v ledový tůni v potoce, jen hlava nad vodou, ležíš ve vodě a posíláš oblaka kouře po hladině, fakt nádhera.
možná si pozdějc eště vzpomenu na nějakou specialitku.
bhang
Jsem příliš urozený na to, abych byl vlastněn, nebo byl druhým v ředě, nebo užitečným sluhou a nástrojem kteréhokoliv státu světa.
U mna to bolo v Kosiciach na hlavnej zhruba tak asi o pol piatej poobede=> ze tam bolo moc moc ludi (ziaden spek ale fajocka). Ps: u nas nato kazdy sere. P
No nejwic, kde sem to kdy vodpalil, bylo 5 minut pred mym zapasem pred vchodem do haly- vedle me se rozcvicovali kluci, proti ktrejem sem pak hral... tak to bylo asi nejvic.. jinak kdy to bylo taky dost, bylo na skolnim vylete v umyvarne pro celej kemp- vsude kolem chodili naky nasrany nemci a chteli to hrozne resit...
jinak- btw- na bobovy draze (v lete ), to byl taky docela punk...
Našel jsem svou životní pointu, byla skryta v mym prvnim jointu.
Tak my sme sa s kamošmi sfajčili raz v lete v Rakusku, v Bergbade (to je kusok od Bratislavy za hranicami, je tam tučné kúpalisko). Bol pekny den, ked partia piatich magorov vyrazila okolo obeda v strasne malej Fabii, kde sme sa tlačili jak kokoti, vyzbrojeny skunkom...hehe. Tradicna kontrola na hraniciach, mladý policajt bledý spotený smrdel jak mrtva ryba rakušák jeden, no újeby...Tak sme dorazili, zaparkovali odpodiaľ a že sa teda ide dnuka...vstupne 2Eura, nooo...skoda peňazí, ved sme slovaci, tak sme začali skúmať spôsoby ako sa dostať dnu zadarmo. Tak sme začali obchádzať areal a čekovali sme kde by sa to dalo preliezť, staré triky fungujú ale furt nič...tak že nahúlmesa dačo vyšpekulujeme, tak sme naložili fajku na takom vŕšku, výhlad na Dunaj, no proste pekne scenéria v plúcach šluky, padlol pytel lampy a hneď sme vedeli o čo ide...skoro som jebol z toho kopca...takže ideme dnu, našli sme miesto kryté kríkmi preliezame pletivo po jednom...bacha šnicle...spať....ok...lezeme...au kurva natrhnem si tu triko na to jebnutom plote...batohy....sme dnuka, sedíme v tráve...ujebaváme sa, zrazu hore nejake soplave decko na nas kuka, my hned čo jé rakušák jeblý...tak sme sa dopracovali dnuka...že ideme vyskúšať tobogán, na ktorom sme robili zápchy v strede, chápete päť bláznov skúrených nasračku v strede tobogánu... proste haluze sory za taký dlhý článok som chorý nudím sa jak sviňa p.s. som nahúlený po 6 dňoch choroby, no rekord, haaha, caute groweri