Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koupil jsem si domů box. Je to moje první zkušenost a než jsem chtěl dat vše do boxu, chtěl jsem si vyzkoušet jakou teplotu a vlhkost jsem schopen udržet. Jenže vybojka (ElektroX 250W Hm) svítí asi minutu. Pak začne hrát všemi barvami a zhasne. Co s tím?
Jsem slepej nebo zapojujes 250W MH do zdirky oznacene HPS 600W?
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Původní příspěvek od BigZahry Ano, zapojuju? Je to špatně?
A kdo ti to poradil?
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Respektive mi prodal komplet s boxem 60x60x150 bez výbojky, tu jsem jel koupit do grow shopu. Přesně tak, jsem naprostej samouk. Každopádně doufám ze zítra ten predradnik seženu..
No vyhodit to musím, stará me jinak umlati ze tu je další kram.. už takle je to u nás citlivé téma :-D
Díky, no on to byl docela umělec, všechno bylo plný brouku a špinavý, doma těch boxu měl asi 8 tak to popletl, každopádně ma už delší dobu vypnutý telefon.
Teď už vím, ze kdybych šel pro vše nové, ušetřil jsem...