Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny,
po kladných zkušenostech z minulého roku s rychlým nákvětem fast version od Sweet Seeds je pojedu letos znovu a rozšířím je i o další produkty co jsem ještě nevyzkoušel.
Tento rok tedy pojedu viz. předmět:
Big devil (na něj vsázím nejvíce! )
Sweet Skunk
Killer Kush
( - tyto 3strainy jsem měl vyzkoušené v sezóně 2015)
chci vyzkoušet i tyto strainy:
Cream Mandarine
Black Jack
Sweet Special
Green Poison
Sweet Cheese
S.A.D.
Cream Caramel
vše jsou F1
Pokud to všechno stihnu, tak snad si nařízkuji Big devil, Killer Kush,Sweet Skunk, proto je klíčím s předstihem před ostatními již od 16.3.2016 a když se zadaří a nic se nezkazí, tak je na základě jejich výsledků venku zmatkuji na příští sezónu pod zářivkama,ale moc si tím jistej nejsem, necítím v sobě indooristu a myšlenka celoročního lítání kolem kytky doma me děsí již teď :-D
Vzhledem k tomu, že disponuji informacemi kde v okolí je která kukuřice na zrno a která na siláž/bioplynku (minulý rok to tak vyšlo na 100% všechny fleky) , tak vsázím na tuto kartu, nicméně pokud mi padne do oka nějaké zajímavé místečko, osadím jej řezem také
semínka vzklíčila s následující úspěšností:
Big Devil 7/14 (stejně jako minulý rok nízká klíčivost)
Killer Kush 13/14
Sweet Skunk 13/14
za vzklíčená jsem považoval i ty co jen pukly,
následně vzešel počet kyte:
Klobouk dolu, jedeš ve velkém :-) Já letos zkusím SAD Fast version také od Sweet seeds. Naklíčeno zatím 4/4 ale jsou zatím cca 5 cm :-) Také předpokládám že to naklonuji a ven půjdou až někdy v červnu uchycené klony a na základě výsledku si jednu matku nechám. Bohužel jde o feminized variantu :-(
Welcome to the forum and to the Sweet Seeds subforum
Wow, that looks very nice, an experiment with F1 Fast Version®, I'm sure it will be very interesting. Congratulations on the excelente germination rate. My personal favourite F1 Fast Version® strains are Green Poison F1 Fast Version®, Killer Kush F1 Fast Version®, Sweet Cheese F1 Fast Version® and Cream Caramel F1 Fast Version®. But of course I also like the others
If you keep updating this thread, once you have the plants flowering, we will send you free seeds for your next grows (3 packs of 3+1 seeds).
I'll keep passing by. All the best and sweet smokes!
zelenymuz: s řepkou zkušenosti nemám,to tam musí být jak pěst na oko ne? přeci jen ji taky postřikují z těch vysokých postřikovačů,to musí zmerčit ne
Mard: minuly rok jsem jel taky 100ks řezů "ve velkém" a sklízel v malém -čórky, jedno políčko 25ks už v zárodku totálně rozcupovala zvěř, další jsem natahoval jak to šlo až to 22.října seknul kombajn a v neposlední řadě i 40ks "bonsaií" které se zasekly,ptz jsem je sázel týden pře vedry 37C takže v podstatě jediný co pěkně vyšlo byly ty 3strainy od Sweetseeds viz. výše....vím že jdeou po tom úplně všichni a spousta jich vnějšími vlivy nevyjde ikdyž se v rámci možností staráš, proto takovej počet kterej na první pohled vypadá velikášsky, avšak ve výsledku je to dosti skromné a kdyby náhodou toho vyšlo více, tak můžu kámošům říct souřadnice kudy jít
Sweet Seeds [tommy] : Hi, thnx , I hope I will finish it :-)
- poměrně vyrovnaný strain, žádnej záprdek, ani super potence jednotlivců,všechny se vyvíjí poměrně jednotně. Což potvrzuje zkušenosti z minulého roku s tímto strainem, jedna rostlina byla jak druhá,cca stejná výška, stejný tvar, tak to mám rád