Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
druhý kolo je konečně tu juchůů ...v boxu se nic nezměnilo na růst použiju 125cfl a v květu tam šoupnu pod 200w,rozměry boxu 50x50x100.
co se týče osazenstva,tu jsem trošku přestřelil ..původně jsem zamýšlel tam šoupnout 4x critical kush,kterej se pyšní až 25%,ale semínka nechtěly pořád vykličit,tak jsem šahnul do rezerv a pro jistotu přihodil další tři kousky cheese a těm se taky nějak nechtělo a tak jsem dal klíčit ješte 3 autoflowery a co čert nechtěl vyklíčilo to skoro všechno
takže co to tu vlastně mám za modely...
dva kousky Critical kushe od Barneho klíčivost 2/4 (jsem trošku zklamán,pátý semínko mi upadlo z pazour a ztratilo se :-D )
rychlý update,zatim svítim jen od 9-20,ale dnes už spatřili světlo světa 2 cheese,jeden critical kush a northern light blue auto,takze od zířka nastavím světlo na 18/6 a snad vylezou i ostatní mršky :-)
další udpate ...na to jak sem se těšil na critical kush,tak je to celkem zklamání,dvě semena vyklíčily,ale chytlo se jen jedno,takže celkem to v boxiku dělá 7 kousků...
dneska jsem se teda pokusil to žaštípnout FIMem mno a uvidíme,u jedný se to snad podařilo a zbylejch dvou jsem to asi lehce přehnal a topnul to :-D...nahraju fotky až se to za pár dní zmátoří :-D
pěkne se to v boxiku rozrůstá ale mám takový dilema :-D,když se podívate na fotku tak zadní tři kousky jsou autoflowery a ten v levo prostě nestíhá,nemá tolik světla a oproti ostatním je to prcek...to nejmenší pod lampou uprostřed je Cheese,jenže jeho semínko bylo pofiderní a když se na něj podíváte blíž tak je takovej lehce postiženej :-D a taky menší oproti ostatním
mno a tak si říkám,že mín je někdy víc,tak jestli by nestálo tam nechcat jen 4 nejhezčí kousky a zbytek dát pryč,co myslíte?oddělit zrno od plev nechat tam jen kritical kushe a dva cheese a jeden AF-přesadit to do většího a zbytek holt dát pryč....co myslíte?
zlomilo mi to srdce ale nakonec jsem teda vyšoupnul obě automatický Ak,protože prostě byly oproti ostatním slabší a ten jeden retardovanej cheese co má listy jako rajče
a zbyly teda 4 nejsilnější jedinci a to v pravým dolnim rohu critical kush,kterej jsem zastřihl FIMEM,zatim nemůžu posoudit jestli jsem to šmiknul dobře,ale snad jo...v pravým horním rohu je cheese,ten jsem se pokusil taky fimnout ale jak se mi klepaly ruce,tak jsem to vzal celý ten vršek :-D tak uvídíme co bude lepší jestil FIM nebo TOP :-D...v levo nahoře je automtaciká northern light a v levym dolním rohu druhej cheese...
zárověň jsem holky přesadil do 6,5L květníků a do toho jsem jim trošku pozohejbal listy,aby se dostalo víc světla mezi patra a přemýšlím,jestli by se vyplatilo to namotat do scrogu a nějak si stím vyhrát a nebo jen to ohejbat lámat a nechat rozvětvit...kolikátej den růstu to přepínáte na květ?
Původní příspěvek od Darsilius Ja jsem pro, retardy a kaktusy ven
Kaktus zůstává za každou cenu,dostal za odměnu místo v boxu,protože přežil moje mnoha letý utrpení za oknem,kdy ani ne zasazenej se proste jen válel v květníku ( bo sem ho schodil a vysapal se mi :-D ) přitom sem ho zalejval jednou za měsíc( a to se ještě fandim :-D) kdečím,třeba pivem atd :-D takže chuděra tu umíral několik let a pořád né a né pojít,tak jsem si řekl že to mu to vynahradim,přesadil jsem si ho a dal pod lampu snad se mi odmění tím,že taky pokvete :-D