Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od mučačo jasnyyy,ale prijde mi prehlednejsi solo tryd o tom.naopak,kdyz to nekdo umi,nevymrdava,dela to s nehou a laskou,tak si zaslouzi uznani,nabo je to jen muj nazor?
Tak pro potencionální kupující by to bylo asi přehlednější a matkaři co ví co dělaj si určitě uznání zaslouží, ale spíš jde o to jestli by se chtěli až tak prezentovat a navíc o těch ověřených se tady tak nějak všeobecně ví a dokonce mám pocit, že už se to tady někde řešilo a možná to tady někde ještě je...
Přesně tak , jestli tě to neuspokojí , je tady datum registrace , karma , počet přispěvků , máme ješte dělat zvlášt Black-White list jen na matkáře ?? Trochu zbytečný , navíc snad si to přebíráte a vidíte co si kupujete , novej matkař tak si to prohlídnu a když je to podruhy v pořadku taky , tak potom uz si to ani nekontrloluju , jednoduchy . Jasně že samce nepoznáš od oka ale prostě když nekdo spěchá a chce to vše honem tak koupi levnej šmejd , to je tak všude a ve všem .
citace:
Původní příspěvek od mučačo jasnyyy,ale prijde mi prehlednejsi solo tryd o tom.naopak,kdyz to nekdo umi,nevymrdava,dela to s nehou a laskou,tak si zaslouzi uznani,nabo je to jen muj nazor?
No pořad ta samá odpověd ....
citace:
Původní příspěvek od VšehochuťPísmen názor , no někdy se prostě spleteš a někomu dáš samce anebo se ukáže že sis koupil blbý semena a je tam hermáč a tak podobně kdo nic nedělá nic nezkazí...dycky můžeš jet do Vídně si přeřezávat a máš to jistý. jinak něco podobnýho jak píšeš zažil kamarád u jednoho matkáře, XyX to byl. prostě fáro a přitom prodával nezakořeněný kousky za kilo
JO jedťe do vidně kupte si ty klony s femin XyX nebyl matkař jen překupník takovej detail , to deklis http://montyburns1.rajce.idnes.cz/Dekllis_Monthy_Burns/ to byl střelec , má prvni misto v černy listině , což mi připonína že je tady zase jako MrM http://grower.cz/forum/member.php?s...fo&userid=31496 , takže ted dostal BAN , a je to , lépe to nepůjde záleži jen na kupci a prodejci , nejakej dalši trýd na groweru ti proti blbosti nikdy nepomůže , jo to je můj nazor , čau Hlava
Jestli nekdo prodaval samce, o matkari nemuze byt rec
vsehochut: tohle se proste nestava, jestli jo, je to lama ktera nevi co dela. A rezy z Vidne: proc jako? Stejne hezke, i hezci rezy sezenes v CR, navic levneji. Proc podporovat nejakeho podnikatele z Vidne?
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
snad ku.va musí mít min. 2x-3x ty řezi co prodává odjeté, aby přesně věděl co z nich je a jak jsou stabilní, tak jaké samce?? to už novodobí matkáři nezkouší ani pohlaví.. no kde sme?
A to že někteří rádobi matkáři prodávají klony z feminizovaných "matek" , to je druhá věc která by se neměla podporovat.. Většina začátečníků co si je koupí, tak nemá úplně ideální a stabilní podmínky pro pěstování a akorát jim to zhermí a zkurví celý grow.. Jak k tomu příjdou ti opravdoví matkaři, co pracně dělají přes rok trvající selekce?
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Původní příspěvek od hary ja bych spis udel hodnoceni zakazniku to je celkem v posledni dobe elita hlavne ten vek kolem 18az22let
od každýho něco
Stejně matkaři řežou vždy podobné kousky. Vytvořit thread kde by člověk hodil fotku koupeného klonu, nějaké kecy jak proběhlo setkání(sem tam domluva je na vyliž .......) by podle mě nebylo k zahození. Na black-white list se vykašlete. Všechno dávat do jednoho a je. Jak dobrý, tak špatný. Člověk potom projede a ví (taky by nebyl takovy nápor v bazaru). Prostě by se dalo napsat PM z threadu.- tět mě došlo že to je pěkná cipovina ale snad jste pochopili jak to myslím. Nick matkaře by tam byl a z kontaktovat ho už není takový problém!
Není to žadný super nápad ale k zahození taky není.
No ja bych sem mohl dat hned z fleku 2 matkare, jejichz geny nejsou 2 krat nejlepsi a urcite bych si je podruhe do boxu nedal.A rezou dost, podle toho, co tady sleduju.
Hledat v bile/cerne listine je dnes ujz dost zdlouhavy a muzes lecos prehlidnout.dobry by bylo po tretim pridani do č.listiny dotycnyho zvyraznit, popripade smaznout :-).