Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
30-35% a nikdy ne lékařský.. A peroxid hlavně slouží ke sterilnímu rezervoáru, takže až to naliješ do svého organického Biobizz koktejlu, tak v něm všechno org. zabiješ!
H2O2 se používá jen s minerálními hnojivy..
Rači použí Ata-clean, který brání usazování solí, jak v kapilárách, tak i v p. médiu..
grady589: peroxid: pouze technicky, uz z duvodu jen ceny(je snad 10x levnejsi nez lek.) a 30 ci 35%. jelikoz je to ziravina ja jsem s nim osobne opatrnej, ale pry pokud rostlina nema ranku ci poskozeni do zdraveho tela, ani vyssi davky na listech nevadi: ale vic jak 10ml/1l nedaval. Zalevat mensim mnozstvi muzes i denne (treba 0,25-0,5ml/1l). Jinak pouzivat pouze s mineral hnojivy, a nekombit s enzymy, jelikoz jak pise kolega, ono je to natvrdo rozlepta a zabije. Takze bud se dat na cestu pomoci enzymu ci peroxidu. Kdybych se pletl opravte me. Doufam ze jsem pomohl IPX
Zdravím
Takže nakapat peroxid v daným poměru do konve bez hnojiv a zalít tim skleník tak 2x-3x za týden to nejde??Jinak používam hnojiva od plagronu alga grow,bloom,phytamin a ještě guano ale to není od plagronu.Já jen jestli ty hnojky mají nějakej vliv na ten peroxid.díky
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Původní příspěvek od bruno.kudrna Zdravím
Takže nakapat peroxid v daným poměru do konve bez hnojiv a zalít tim skleník tak 2x-3x za týden to nejde??Jinak používam hnojiva od plagronu alga grow,bloom,phytamin a ještě guano ale to není od plagronu.Já jen jestli ty hnojky mají nějakej vliv na ten peroxid.díky
Zdárek
zdarec
do skleniku bych to nepouzival, akorat tim zabijes veskerou pudni mikrofloru. To by bylo hodne kontraproduktivni ...
Ahoj prosím o radu můžu přidávat H2O2 s hnojkama JungleInDaBox je třísložkový komplex minerálního základu a synergicky působících biologických doplňků.
Jsou sice minerální ale obsahujou biologicke dopnky :-/
Původní příspěvek od growluk Ahoj prosím o radu můžu přidávat H2O2 s hnojkama JungleInDaBox je třísložkový komplex minerálního základu a synergicky působících biologických doplňků.
Jsou sice minerální ale obsahujou biologicke dopnky :-/