Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, zajímalo by mě, proč nejdou mazat vlastní příspěvky, teď už nejdou ani po méně než 24 hodinách, je to dost na hovno a dělá to fórum méně přehledné. Myslim že dost lidí tuto funkci využívalo.
Tak mě zajímá k čemu je to dobré?
edit: na druhou stranu je pozitivní, že se vrátila funkce změny názvu treadu, pomocí změny názvu prvního příspěvku--->právě otestováno
edit2: tak podruhé to už nefunguje, to je mi záhada...
Důvod je podle mně jednoduchý:
Spousta dobrých pěstitelů odsud odešla a často po sobě vše smazali. A protože tímhle tempem by tu za chvíli bylo velké prd, tak to smazat nejde.
Původní příspěvek od Hanizek Důvod je podle mně jednoduchý:
Spousta dobrých pěstitelů odsud odešla a často po sobě vše smazali. A protože tímhle tempem by tu za chvíli bylo velké prd, tak to smazat nejde.
he to jsem tu už řešil,když to blokli.
Nedostalo se mi odpovědi ani od admina ani od nikoho kompetentního.
Co se se mnou budou bavit ne?
První nešlo mazat a pak ani upravovat,vím to protože když jsem od caď chtel vše smazat(celý pěst.trýdy),nešlo tak jsem to upravil a v postu nechal tečku.
Plný fórum teček taky není echt tak proto asi
Už je to dlouho co stačilo smazat první post a trýd byl v čudu
..ja se k ničemu nebudu vyjadřovat , jestli nekdo chcete neco upravit / editovat , pošlete mi to , http://grower.cz/forum/private.php...age&userid=590, odkaz a co chcete upravit a ja vam to hned zařídím, cau Hlava
Původní příspěvek od Hlava ..ja se k ničemu nebudu vyjadřovat , jestli nekdo chcete neco upravit / editovat , pošlete mi to , http://grower.cz/forum/private.php...age&userid=590, odkaz a co chcete upravit a ja vam to hned zařídím, cau Hlava
Původní příspěvek od Hanizek Důvod je podle mně jednoduchý:
Nebo je to jinak?
No a dalsi spousta dobrejch pestitelu přišla , buď se stim konečne smířite , nebo jste uplne naivni lidi , jo neco se smazalo a neco se zachovalo ve FAQ , lidi proste přicházej a odchazej , chapeš ?? Co je , nechci tady bejt použiju "odstranit tento učet" ale koukam pořad to chce nekdo řešit , nekdo si pořad bude stězovat , "už to neni co to bylo dřive" a podobny sragory , no sory lidi je rok 2010, tak se proberte samet uz je v prdeli , mír a láska si moc nepolepšilo , natož zvítězit , nad zlem a nenavisti , jinak ti dekuji za všechny pŕispevky co tady maš o kytkach , moc hezke , Hlava
Ale o to nejde, to tady fungovalo i dříve, ale jde přece o editaci svojich přízpěvků, které vzhledem k uvědomilosti dost členů vedlo k omezení nepřehlednosti!
By mě zajímalo kolik lidí tuhle funkci využívalo, o tom kolik lidí Vám napíše: "Hele přesuň mi to moje "ok, máš pravdu" v tredu XYZ do editu k příspěvku co mám nad tím" nepochybuju; nikdo!!!