Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zajímalo by mě má-li tady někdo zkušenost s hnojivem "Jungle in da box" http://www.jungleindabox.cz/ rádši by jsem podpořil českýho výrobce, kdyby to fungovalo dobře...
MÁTE NĚKDO ZKUŠENOSTI ???
no já jsem na to jednou narazil v nějakým treadu, ale už nevím kdo to byl... Hlavně se mu nějak nedařilo, nepamatuji si už co s tim pěstem měl ale hnojivama to asi nebylo. Každopádně to asi v příštím kole vyzkouším ať vím jak to frčá
Původní příspěvek od snuk1 Akorát teda lije se tam toho podstatně víc jak třeba AHček. Takže nevím jak to nakonec vyjde v poměru cena/množství/výkon
No a za kolik by jsi koupil 4 litry AH ? Chtělo by to nějakýho dobrýho matematika, aby vypočítal co je výhodnější...
Myslím, že aspoň o něco bude stejně levnější ten Jungle in da box.
Tak celá ta sada AH stojí 900 a ředí se z toho nejvíc bloom a to 3ml na litr. A u tojo Jungle in da box je to i 6ml na 200l ... no dává se tam toho asi dvakrát tolik.
Libi se mi jejich stranky. Hromada informaci slozeni a funkci hnojiv atd. No az uvidim ze to nekomu pekne jede v techto hnojivech, tak bych klidne podporil ceskou znacku...
tak já jsem si to totiž objednal ještě před novým rokem...a ještě jsem se optal po e-mailu jakou má trvanlivost nebo jestli se usazuje
Odpověď :
Dobrý den,
omlouvám se za zdržení expedice i odpovědi.K usazování (jak v důsledku
heterogenity směsi nebo precipitace) nedochází vůbec.Stabilita EC i pH v
zálivce zhotovené z běžného vodovodního řadu je v rozmezí 0,1mS potažmo
0,1pH v rozmezí 14 dnů od namíchání roztoku.
S pozdravem Jan Gruza
S JungleindaBox te vyjde litrovka na 200,- s AH na 250,-
Pokud ti přijde že se toho tam lije víc jak u AH,tak jsi jich tam lil zbytečne moc (ec s AH max 1,5 a naprosto dostačující)
I to co píšou na tech Jungle stránkách bude zbytečne moc velky dávkování.
Asi máš recht Macho... sem zvědavej jak s tím pochodíš. Určo budu sledovat. Jinak asi mají výhodnější ceny pří větším balení... to je velká výhoda oproti AH...