Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zajímaly by mě vaše zkušenosti s konkrétními modely outdoor - co pěstujete nebo jste pěstovali. Myslím, že v ČR jsou podmínky pro outdoor dost špatné, takže mimo hodně early modelů se nicmoc nechytá... bylo by dobré vědět, co můžu zasadit ven a co sklidím...
Mé zkušenosti jsou takové: první má akce outdoor byla klasicky s noname semeny - podle listí nějaký indica/sativa hybrid, který voněl jako velice silná kombinace angreštu a rybízu. Nezastřihoval jsem a výnos byl slabý...
Napodruhé jsem nakoupil Northern Lights #1. Z deseti semen vyklíčilo osm a všechny (!) byly samice. Kytky byly naprostý dvoumetrový obři se skunkovou vůní, která se táhla na obrovské vzdálenosti. Výnos byl vynikající, stejně tak jako účinky (v klidu se dal hulit i skuff).
Třetí zkušenost mám s Blueberry, u které se mi zdá, že není schopná včas rozpoznat kratší den a rozumně vykvést. Výnos také nijak úžasný.
Co vaše zkušenosti? Ať víme, kdo si co dává
MODEDIT:
Vzhledem k tomu, ze se kazdorocne mnozi prosby a narky lidi, kteri zakoupili za tezke penize genetiku, ktera jim nedokvete jsem se rozhodl vycistit jedno stare tema od balastu a byl bych rad, aby slouzilo coby misto, kde si budou pestitele vymenovat _SVE_ zkusenosti a pokusi se sve zkusenosti s modely, ktere povazuji za nejlepsi nejak shrnout.
pichli sme ven par seminek Passion #1 od Dutch Passion. vim ze tahle odruda je zvykla na poradny vedra a slunicko, ale pokud se vydari leto, tak by to mohl bejt narez. dam vedet na podzim jak se to osvedcilo.
Loni mi vsechny rostliny sebrali ňácí z....... p......Nastestí to nebyly nějak extra modely.Letos jsem sázel California,Mexico a MindBender(prej má úžasnou výtěžnost).Taky doufám,že se mi letos o kytičky zase někdo nepostará......
Můžu jen potvrdit Huličovy slova!Měl jsem semena Northern light od Growi seeds(25 guldenů=400Kč za 10 semen),vyrostl mě nejdřív samec kterej vyhodil jednu príma palicu,ale potom-samý samice,obrovský keře ze kterých bylo hulení skoro jak z kofišopu Speak easy v Amstrdamu.Sice je to indór,ale autdór to valilo taky velice pěkně.Nejhorší je ovšem ta depka když je 15.září a kytka teprve začíná kvíst(to se pak ze sledování Počasí stává detektivka-běž pryč,studená fronto,tady tě nikdo nechce.Výsledky ovšem stojí za to(když to počasí vyjde nebo vám nerupnou nervy jako mně loni a sklidíte moc brzo)
já mám dobrý zkušenosti s nějakou kříženkyní z Mongolska...ten chlapík,co mi to přivez,procestoval snad celou Asii,a říkal ,že takovou kytku v životě neviděl...prej tam roste divoce a to ještě jen někde,protože jak je známo,Mongolsko je zvětšiny poušť... přivezl semena domů a tam je zkřížil ještě s něčím...no,dal mi 20 semen...když sem viděl fotky tý květinky v Mongolsku,tak sem ty semena hned dal vyklíčit...teď už tenhle druh pěstuju čtvrtým rokem...a po žádný jiný ganje nemám takový stavy...takže když vám někdo nabídne semínka ze severní Asie ,tak je vemte...stojí to za to
Tiez som toho roku zasadil Passion ale rastie zda sa mi velmi pomaly.Zatial ma len 20cm.Cital som ze ma dorast 150-250cm.Aj ked je vhodny na drsne podmienky nerastie extremne.
Ake su vase skusenosti s touto indica variety?
Matus: kde jsi četl že Passion#1 vyroste 150-250cm? Já myslím že jako 100% indika vyroste max 150, ale vzhledem k tomu jak pomalu roste (za 7 týdnů 20cm, 1x zaštípnuto) bych to viděl ještě míň.
Taky mají ty tvoje kytky strašně tenký stonek? Ty moje mají stonek o průměru 2mm. Moc vytální model to není.
amalka:Power plant se hodi jak na in tak na sklenik tak kdyz tomu doprejes hafo slunicka tak to bude ok.A vynos pisou ze je enormni takze asi hafo stoji 35 eur.
Durban je super!!! Hodně odolný kytí - nechá si líbit dost prasáren. Předloni mi vyrostlo obrovský hovado - vůbec sem to nezastřihával, prostě sem jí nechal růst jak chce. Akorát děsně šmakovala slimákům (je to zvláštní, ale vedle sem měl Swiss Miss a tý se slimejši vůbec nedotkli). Ale účinky se s SM vůbec nedají srovnat - je to fakt bomba...!!!!§§§§
Zkušenosti s Power Plantem : šíleně se větví, nekonečný množství malých paliček. Bohužel díky nepřízni počasí vynos z jedné květiny 70 gramů, ale kdyby ty paldy normálně vyrostly do standartní velikosti, tak minimálně půl kila (jedna kytka). Super. High dost fyzické, dost psychické, takové plné a přemýšlivé. Co dodat ?