Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Hustý . Takhle bych moch klidně pěstovat ve stole v šuplíku - to by bylo teprv mikropěstování ve velkym. 30 klonů pár led diod nebo tak něčeho a je to...
sakra 30 ml, neni to az moc malo? , jdu koupit nejmensi kvetinacek co existuje, a hodim tam aspon nejaky noname seminko , ale uznavam, ze to je zajimavej napad,...
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.
to anakodna .. vzdyt krabitchka od sirek je z kartonu (papirova), ty to nebudes zalejvat? , jen se ptam!
To hick.. uz se mi sluni 3xSkunk a 1xhindukush v plastovejch frtanech, jsou pruhledny, tak az pusti koreny tak jim to nejak zatmavim..Jinak dal jsem rez rovnou do hliny, tak jim davam cca 15 dni na prokoreneni a pak pod sodik... peace
cau , tak jsem vzal jeden nakvítajíci rízek z bubble cloneru a dal jsem ho do flaštičky od energetyckího nápoje SHLEHA , sice ma jen 25ml ale to snad nevadí...
a jeste otázka , kdyz je to soutěž tak jaký jsou ceny..
Původní příspěvek od hick tak abych nebyl pozadu přihlašuju dva adepti, vlevo Kališník se semínkama nějakýho venku, jsou starší taxem jich dal radši víc, a vpravo Vejconoš se semínkem co kdysi vypadlo z Aurory I.
tak hurá na to!
čus hicku neurazí tě dyž se budu opičit s tim vaječníkem?Mam jich doma par taky a nenapadly mě, tak že bych se neskrejvaně opičil
Už to mam dokonale naplánovaný jenom teď potřebuju najit ty semínka co sem někde měl
Suprovy nápad!Dneska jsem narazil na toto téma a je to fajn!
Líbi se mi vaše napady,takové mikro chce velikou starost
a péčí o kytku!Takže všem držím palce!!!
ROBE