Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nevím jak jinak bych se na to zeptal. Stalo se vám někomu že ste prostě z ničeho nic nechtěli kouřit.
Newím jak dybych už prostě neměl potřebu. Dřív dyž se někdo zeptal dáš si prda tak já hned no jasně. Ale te'd nekouřím vůbec počkám měsíc a pak to zkusím ale zatím to vypadá jak dybych už neměl nikdy kouřit.
Taková metafora: je to jako dybyste se šli napít bez toho aniž byste měli žízeň.
No je to na howno protože nechcu přijít o ty supr stavy pohodové zkouřenosti.
Máte s tím už někdo zkušenosti a esi jo tak jak to dopadlo prostě ste se na to vysrali a kouřili ste dál (vím že by to němělo smysl) a nebo ste čekali až si to váš mozek nebo koho to vůbec napadlo nekouřit, rozmyslí?!
No když kouříš denně a pomalu to na tebe přestává účinkovat (žádný high, jen bolení hlavy nebo vůbec nic) tak tě ta chuť přejde A nemít třeba i dva tejdny vůbec chuť hulit mi přijde úplně fpoho... Tělo si samo řekne
No je mě 16. Kdybych kouřil denně nebo několikrát za den tak neřeknu a bylo by to jen dobře ale já kouřil o víkendu jo pravda měl sem nekdy třeba 2 týdny kdy sem si ještě tak 2x zapálil přes školu ale to byly jen výjimky. Chtěl sem kouřit málo abych si to mohl víc užívat. No a teď co se mě stalo řekl sem si že nebudu kouřit 20 dní a pak si dám na vyléčení jeden holandský skunk no jen doufám že mě to uzdraví
2 Bambullion:
a když nemáš hlad půjdeš jíst nějaké jídlo které není zrovna tvoje oblíbené a jíš ho jen z hladu tak asi tak by se to taky dalo přirovnat
no ja som teraz v takom obdobi, ze ked si dam nejaky superskank, tak sa este celkom ok vykurim, ale inak ani nie ... stavy mi trvaju kratko a vobec ... som presyteny ...
teraz si dam tak dva tyzdne pokoj, budem cajikovat a tak ... pauza ... ale skoncit nexem ... a ani nemozem
Asi mě tady nikdo nepochupil.
Já sem neřekl že je to tím že bych se nezhuloval nebo tak něco.
Dyť sem psal že sem nehulil moc často a taky sem se zkuřoval dobře nepotřebuju hulit jen skunky (ale dám si že). No a to je to divné že to bylo v pohodě a řeklo to a dost.
Co už jo a bez ganje můžu být v pohodě jen při hraní na buben to fakt postrádám.
No uvidíme jak to bude v březnu až se zkouřím snad v pohodě.
Je to vpohode ja som mal takychto tiiiiiiiiiiik uz dost vela!
Je to proste podla nalady!
Ak ju mas zlu tak si nedas alebo to iste ked si nejako rozhadzany!!!!
Netreba si z toho nic robit!!!