Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Myslite ze pomuze kdyz si do stinitka ze shora urobim diru a dam tam trubku s vetrakem co fouka NA Vybojku ??? Nechci to stinitko nicit zbytecne !!! Teplota v ty skrini se pohybuje okolo 40-42C !!! to je sileny !!!to je ta ma polystyrenova, tu zkurvenou teplotu to drzi az moc !!!
PS: A Nebo Je Mozno proste Jenom Kdyz Mam 250W Sodik zmenit vybojku na 150W ?? Nebo musim cely komplet jako tlumivku a strater atak zmenit na 150W ???
To by spis ten vetrak mel odsavat pryc teplej vzduch, co se hromadi nad vybojkou.
Nebo si tam udelej 2 díry po stranach a do jedny dej vetrak, kterej bude foukat na vybojku a do druhy diru nasad nejakou rouru, kterou pude ten teplej vzduch pryc. A u zavri to zespoda sklem.
Kdyz tam das 150ku, tak se ti to bude hrat urcite min, de jen vo to jak moc.
Kadafi: nemen vybojku....to by si musel menit tlmivku, vybojku a ked mas starter presne na 250W tak aj starter. A musel by si kupit v podstate vsetko okrem stinitka ..cize..tlmivku na 150W, starter na 150W a sodik 150W a za tie peniaze si myslim, ze ked vyvrtas dve diery po bokoch a das tam nejaky slusny vetrak, tak to moze byt v pohode a pritom ti tam zostane 250W sila. Takze 250W tam nechaj, venuj sa chladeniu. Je to moj nazor.Vela stastia kolega
Kadafi: pokial chces davat tu lampu tesne nad kvietky, co asi budes musiet , aby si dosiahol co najlepsie efektivne presvietenie rasltlin, tak to sklo by bolo idealne. Neviem ci nieej lepsie sa poobzerat po cooltube. Ale len po tom tienitku a pripadne si to dorobit. Je tu toho cela kopa..a nieje to zas tak tazke.
ja sem mel v moji skrince pred tim nez sem tam dal sklo asi 35 stupnu, a po tomhle jednoduchym upgradeu mi teplota klesla o 5-6 stupnu...takze sklo urcite pomuze. Jinak to sklo mam obycejny (kremikovy) 3mm tlusty
no jak mi poradil SUFAN(diky) udelal jsem diru do stinitka , a dal tam euro2 kterej ten horkej vzduch taha ven... sklem jsem to uzavrel(e uplne) a slape to 30cm od vybojky mam krasnejch 30C !!! Takze nadhera, COOLTUBE musi bejt uplne dokonalej !! mozna v budoucnu zhotovim !!!