Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte,
Hledal jsem nějaký dráty v komoře a narazil jsem na takovou podivnou žárovičku, zkusil jsem jí v elektrice a finguje, jelikož mi přišla docela exotická tak se chci zeptat jestli nekdo neví
CO TO JE ZAČ?
Přikládám fota na kterych je videt i označení
"TESLA 260V - 16W - 77"
a jestli je to použitelné k pěstování at už jakkoli
Díkec
No svítí docela dost .. respektive se do ní nedokážu dívat moc dlouho ale tady jde asi hlavně o spektrum tak jsem myslel jestli tu neni nejakej pamětník který by se s ní někdy setkal .. zatím ji tu nechám ležet
přikládám foto kdy je rozfícená asi to bude k ničemu ale třeba ne za pouks to stojí
Soptiiik: je to normální wolframová žárovka se závitem E14, používá se třeba často jako osvětlení šicího stroje, nebo i v lampičkách na nočních stolcích apod. Tahle konkrétně vzhledem k nestandardnímu pracovnímu napětí bude spíš z nějakého přístroje, jako třeba z toho šicího stroje... Její využití pro indoor growing je maximálně jako zdroj tepla
Soptiiik: no počkej, to jako myslíš když mají kytky tmu? Vždyť z toho budou mít těžkej šok!? Na prisvěcování v době tmy si kup ze sortimentu barevných žárovek zelenou, ta kytkám skoro nevadí, protože zelené světlo kytky "nevidí".
zatím jde o to, že moje pěstování je asi na urovni, včera jsem zasadil semínka zatím se jim pekne hovi pod zemi a asi jeste nejakou dobu bude, ale díky za tip, ted se tu morduju s vetráčkem, nevím jak připojit ten 12V do sítě čim se zmenší napětí to bude chtít další cihlu jako je tlumivka .. už mě ta elektrika začíná štvát .o)
Darlor jojo ta nabíječka mě taky napadla, ale ma jen myslým 5,2V
to od čongů by šlo neví někdo kolik to tak muže stát ? a jak se to jmenuje odborně když se na to budu ptát regulovatelný trafo na 12V .. no snad to nejak pujde
je to sila co doma vse nenajdu vetrak mam z vyhořelýho zdroje ještě počkam na jarný uklid a sestavim i nejakou kloudnou pixlu
no v sodíkovku jsem nedoufal, třeba to tu u mě nechali mimoni a je to vysoce výkoný přenosný vysílač, ne fakt svítim si tim ted na cestu když jsu v noci na záchod alespon k necemu jsem to upotřebil