Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takze neco o me pestirne je to takovy minigrow.rozmery skrine sou v-h-s,60-50-50,
150w sodikova vybojka z poulicni lampy,jelikoz sem nechtel moc utracet.pestuju v perlitu a hline.jelikoz nemam ted fotak tak to nemuzu ukazat.Ventilatory mam 2-euro1
privod a odtah od lampy.
pestuju z rizku white widow.
jestli mate nake pripominky tak sem s nema,vim ze je to tezke radid bez toho kdyz nevidite jak to vipada.
zdarec mam svou prvni lampu (v.180cm/s.70/h.80) steny ze sadrokartonu. Izolace ze 4cm polystyrenu. cely to je obaleny alobalem vcetne stropu a podlahy. Kybl je asi tak 20l a mam v nem hlinu a nakej substrat co mi poradil kamos. svitim tam zarivkou pro floru ma svetle fialovej odstin a vubec z ni nejde teplo. Na boku skrine skoro az u zeme mam diru (d.15/s.6-7cm) prikrytou dekou aby neunikalo svetlo. Dal mam v zadu nahore vetrak (ted nevim presne vykon). Muzes mi poradit co tam mam na hovno nebo tak? dik moc no.123
Plně stojím za názorem, že pouliční vandalismus v podobě kradení sodíkových komponentů vrhá špatné světlo na huličskou komunitu v očích nevědomé veřejnosti a tak vlastně pracuje proti legalizaci...FUJ!!!
Ona navíc ta lampa má kromě materiální hodnoty vyjádřitelné v penězích (které se tobě dát nechtělo) i tu vlastnost, že díky ní třeba v noci nespadneš do výkopu a nezmrzačíš se na celej život :c|
Škoda, že už je po činu, poradil bych ti zajít si do tzv. Sběrného dvora technických služeb ve vašem městě a tam by jsi koupil tlumivku, objímku i zapalovač za směšné ceny (to vše téměř nepodléhá opotřebení-možnost výběru navíc vše usnadňuje) a výbojku by sis dokoupil za své, alespoň by jsi věděl, že je zcela nová a navíc pochybuji, že se u nás v pouličním osvětlení vyskytují kvalitní výbojky s progresivními technologiemi jako SON-T PIA od Philipsu nebo NAV-T Super od Osramu. Spíše bych to viděl na nepříliš kvalitní (pro growing) výbojky s nižším světelným výkonem třeba od Teslampu (jsou nejlevnější). Takže asi takhle... Nechápu, že některým lidem není líto vynaložit značné fin. prostředky na hnojiva digitální měřáky a podobné serepetičky a přitom nejsou ochotni investovat něco přes tisícovku do kvalitního zcela nového příslušenství k lampě (tolik stál SON-T 150W mě i s kondenzátorem).
JA SEM NIKDE NEPSAL ZE SEM JI SLOHL.JENOM SEM NAPSAL ZE JE S POULICNI LAMPY.TO JE TAK U NAS V ULICI DAVALY NOVE SVETLA TAK SEM SE JICH ZEPTAL JESTLI BY JI NECHTELI PRODAT.STALA ME 100KC.
A JE TO PRESNE SON-T PIA 150W TO JE NA NI NAPSANE.CLOVEK TADY REKNE ZE TO JE S POULICNI LAMPY A ONI HO POVAZUJI ZA ZLODEJE
RADSI BYSTE SE MELI OMLUVIT
To Hulk: Já se ti tedy za sebe omlouvám, ačkoliv jak sám vidíš věta "150W sodikova vybojka z poulicni lampy, protoze jsem nechtel moc utracet" nespletla jenom mě... Každopádně tobě omluva patří a všem, co se jich to týká patří zase můj předchozí příspěvek (i když trochu nevhodně umístěný v tvém threadu)...