crazyben
Stálý Člen
|
je to tak... je to škoda, byla tu fajn komunita. Navíc mladý asi nic netáhne k tomu aby se registrovali, fórum už je přecejen dinosauří platforma v dnešní době.
hele zajímavá je jedna věc. když sem koukal někdy před rokem, grower mi neběžel... nevim jak dlouho byl výpadek. Ještě pár měsíců předtim sem zjišťoval jak to s growerem je. O carlosovi nikdo nic neví, přesto nám tu někdo prodlužuje doménu na grower.
Tak sem koukal a registrovanou ji má Ben Dronkers. Wow... víte kdo to je? Zakladatel Sensi Seeds... určitě jsem koukal i před časem a to ji ještě neměl. Poslední změna z data 20.02.2023.
Tahle legenda v registru zapsaná nebyla ještě před rokem a půl, to bych si snad pamatoval. Opravdu by mě zajímalo co se tady s growerem děje.
EDIT - pohybujete se na Icmagu? Asi tam teď budu aktivnější... je tam část mezinárdoní fóra, kde je CZ/SK. Rád bych byl i tady, ale postovat asi uplně nic nebudu, vzhledem k tomu ne-zabezpečení.
|
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
|