Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim komunito, je to jiz nejaky Patek Co jsem aktivne prispel a tak jsem se rozhodl pro zmenu. A jelikoz grower.cz byl na me ceste v zacatcich pestovani doslova bibli a studnice nekonecnych informaci ze kterych jsem cerpal a na kterych jsem stavel, je na case posdilet s vami muj pribeh a fotky.
Je to jiz dekada Co ziju a pestuju v Britske kolumbii v kanade, Zname to zeme zaslibene jmenem BC BUD. Rostliny pestuju poslednich 22 let a slechtim pres 15 let. Pred par lety jsem si splnil sen a spustil semenarstvi. Vitejte v moji galerii.
Ahoj, jedu autoflowery, outdoor, indoor. Jelikoz tady v Kanade je na trhu nedostatek ciste venkovnich odrud tak se poslednich par let nejvice venuju outdooru a autoflowerum. Pestuju vyhradne organicky ! Fotek mam opravdu hodne, budu se snazit uploadovat postupne a drzet galerii aktivni.
Stinky Brothers
SOUL SEED COLLECTIVE
Naposledy upravil masta_ala_basta 02-04-2021 v 20:06 PM
Co muzu doporucit z vlastni zkusenosti je autoflower Jock Horror od nirvany, hodne dobry vynos, chut a efekt. Cokoliv od Delicious seeds, jejich autoflowery me vzdy nadchly superkvalitou vysledneho produktu. Autoflower Amnesia haze . Think different jsem pestoval 2 roky, vynosove parada, chutove nic moc, kazdopadne na autoflower docela silna rostlina, problem byl padli, kytka na to byla magnet.Velkou vyhodou think different bylo ze kytka se dala klonovat a drzet v rustover fazi, ale kvetla rychle jako autoflower..Pokud ti zalezi na vynosu dival bych se vic po sativnim autofloweru. Obecne krizenci indicy a ruderalis jsou male rostlinky a vynos neni moc velky. K maximalnimu vynosu venku doborucuju sadit autoflowery koncem cervna a prvni tyden v cervenci, nepresazovat, sadit primo do hliny a co nejvic slunce.
Foto. Think different , dutch passion
Ahoj diky za užitečny rady u automatu taky nepřesazuji ale jdeto když človek vi jak natoznmej jede autaky stylem že je necha rozjet pod lampou cca 2tydny a ak je prdne vem a v vypada to fajněOd delicious seeds mam letos na venek 6kousku critical jack herer tak nato se tešim jen doufam že to v klidu dojede jelikož ten herer se sklizi pozde u nas konec řijna ,taky ješte ma automagnumy od buddhy letos to bude hodne veseli
Rocky Fire #4 - F1 krizenec samicky Rocky Mountain kush se samcem Face On Fire (archive seedbank), tahle rostlinka je ultimatni kush pro milovniky tezkotonazni indiky, testovano 23%thc
Stinky Brothers
SOUL SEED COLLECTIVE
Naposledy upravil masta_ala_basta 16-05-2021 v 04:38 AM