Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim panove. Po letech je cas si znova skusit jak to poroste.
Svitim 3x Cob Led
Odruda Think Different Automat
Hlina Light mix
Hnojivo Advanced Nutrients Grow a Bloom
Zasazeno v AirPods
Nepoustim se do niceho prevratneho, jedu to ve volne cimre bez extra vybaveni. Jedine co budu jeste dodelavat je Growbox kvuli odrazovim plocham. Beru to jako vyplneni volneho casu a zabavku na vyrobu masticek.
Rostliny uz rostou 21 dni. Poslednich 10 dni byly bez dozoru, tak jsem pred cestou udelal drip z kanistru. Ted jsou trochu prechlastany, ale to se vrati do normalu.
Think Different se prepnul docela brzo na kvet, ted je to 6 dni od prvnich znamek kvetu. Svitim porad 20/4, v rustu na 60% vykonu, ted uz sviti na 90%. V rustu byli kytky velice nizke a kompaktni, po prepnuti vyrazili nahoru, a do vsech stran.
Jedna z dvou hlavnich byla pomalejsi, ale ted uz zacina dominovat. Tu treti mi hned jak vyrazili prvni listy neco sezralo, zustala jen pulka jednoho listu, proto je o hodne pozadu. Od dni nic neocekavam.
Do dneska jsem skoro vubec nehnojil. Jenom 2x po 1 ml/1. Na jedne kytce rostli zlute konce listu. Dnes jsem prihnojil vic a uz to vypada, ze nove vyhony jsou v poradku.
Skoda nizsi vlhkosti pri rustu, mohli byt o neco silnejsi, ale uz se radne rozvetvuji.
Chipy Cree 3590 3500K
V zaloze mam jeste LED desku s
110x LED Samsung LM301B 4000K
4x LED Osram Square GH CSSRM2.24 - 660nm
2x LED Osram SSL GF CSSPM1.24 - 730nm
Uvidime jestli bude nasazena do sluzby
Dnes jiz zahnojeno s AN Bloom a jeste zvysuju davku Grow. Za 3 dny dali holky 12 centaku do vysky plus dalsi objem. Sativa sa projevuje. Doted jsem hnojil jen minimalne, ted je ale cas dat jim nazrat 1-2x za tyden vyssi davku. Ale porad jsem pod tabulkovym doporucenim. Dnes je to 32. den od zaseti do hliny. Nastupuje vlna veder, pestuju v podkrovi, chtelo by to klimatizaci🧐😁
47 den, 19 dni od zacatku kvetu. Vyska se zastavila na 54 cm.
Jedou jenom AN Bloom, Ph zalivky 6-6,2. Teploty kolisou (25-31) dle extremniho pocasi a nemam moznost s tim cokoli udelat.
Pekne to roste pred ocima. Zacinam nabyvat podozreni, ze by tenhle pokusni grow mohl dopadnout uspesne. Jeste 30-40 dni do konce.
Foto c.3 je rostlina, s kterou jsem vubec nepocital, po ozrani hmyzem ji zustal jeden pul-list ale vysvihla se, nema sice tolik vyhonu ale centralni palice uz ma pres 20 cm
Dik. Banka uvadi 10-11 tydnu, 70-80 dni. Ale pod moji watazi to bude asi dyl. Zatim rostou pod 150w a premyslim, jestli na finale dokoupit 2 dalsi COBky, kazda po 50w, nebo to dojedu pod 150w.
Tet už nema cenu u konce přidavat wataž to už kytky nato nejak nereaguji to hned jak přepneš mam to taky ozkoušeny ,jinač pravě pod ledkama kytky dozravaji dřiv o nejaky tyden cca
Ahoj podle mě si tam na růst měl dat ty 4K a 3,5k na květ pokud jsem zo dobre pochopil tak víc K je víc modrý lepší na růst ... ale jako jen takový detail nemyslim si ze by to mělo takový vliv na výsledek jen technická ...třeba mě někdo vyvede z omylu
Původní příspěvek od Krouhis Ahoj podle mě si tam na růst měl dat ty 4K a 3,5k na květ pokud jsem zo dobre pochopil tak víc K je víc modrý lepší na růst ... ale jako jen takový detail nemyslim si ze by to mělo takový vliv na výsledek jen technická ...třeba mě někdo vyvede z omylu
Jasne, urcite by jim na rust sluseli vic 6500K, ale ted je to jenom pokusnej grow, tak jsem volil univerzalni svetlo. V pristim kole si svetlo vytunim vic😎