Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rozhodol som sa ako tak zdokumentovat pest v stane SHELTERLOGIC ktory prezentuje aj vyrobca ako dobru alternativu na pestovanie konopi.Nenasiel som thread ktory by sa venoval tomuto stanu tak som aj sam zvedavy na vysledok nepriehladnej folie.
Priestor - SHELTERLOGIC 6x3m Medium - Bio Bizz light mix(Az kym neprerastu do zeme) Vyziva - Bio Bizz try pack (casom doplnim portfolio) Posadka - 2x Frissian duck2x Pineapple chunk 2x Big auto tao regular
Od zaciatku budem zastrihavat aby som reguloval vysku aj ked ma stan 2,4m.Rozostup mam minimalny kedze mam vedla konvencnu zahradu tak sa mi to zmestilo len takto ale aspon nebude nuda.
Čau,nahrávej to po jedné fotce a mělo by to jít...
Na ten Frisian Duck jsem zvědavý,pěstoval jsem ho před cca 3roky a nic moc teda..tak snad se ti podaří trefit nějaké dobré pheno.
Ať se daří
Takze takto to bolo 18.5 nieco po vysadbe.
Jeden z top tao bol samec tak isiel von a ten zaseknuty pineapple chunk sa uz rozbieha.Zem je extremne tvrda ale casom sa to da do poriadku.Parkrat som to preryloval ale extra nepomohlo.
Na substrát si najdi nějakou místní skladku kde dělaji kompost,substrat tunu máš okolo 600kč aspon u nas tak.
Je tech foliovniku nejaky cr distrubutor ? Vypada to dobre.. ale mozna by to slo udelat nejak podomacku akorat sehnat tu prusvitnout folii slunkem a okem nepruhlednou..
Foto1 Frisian duck (zlomil sa jeden vrchol tak som ju musel zosekat)
Foto2 Frisian duck (zastrihnuty a aj som ho ohol ale vratil sa)
Foto3 Pineapple chunk (zastrihnuty a caka na dalsie holenie)
Foto4 Top auto tao (dal som ju na vertical tak som zvedavy)
Toľko si do hliny mohol investovať a kúpiť niečo na rozbeh - určite by to pomohlo a rastlinky by šli rýchlejšie. Inak odporúčam Green House Feeding Bio grow a bloom - sú to práškové hnojivá, ktorými len posypeš hlinu okolo rastlín- na outdoor ideál.
Hlinu som extra neriesil lebo folia bude tlacit a dal som ich tam dost skoro tak budem mat aj tak problem s rastom podla mna.ta jedna mala je uz od zaciatku taka ze ma problem s rastom,asi korene.