Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím Vás potřetí tak jsem zahájil další kolečko nyní s osazením Amnesia haze od Royal Queen seeds samo sebou že feminizovaná semena.
Změna nastala s novým led panelem, který už mi nasvítí celý prostor tak nebudu přidávat 400w hps.
Box 120x120x180
Led panel greenception 16+, 700w
Odtah prima klima125 temp ctrl 400m3
pach. PK360m3
Lighthouse Wireless Thermostat
LightHouse ECOHEAT Topení 915 mm / 135 W
Substrát biobizz light mix
Hnojiva Atami Terra, Bloom stimulátor a boolmbastic, blossom builder, silicon
PH a ec metr
11L květináčky :-)
Ještě jsem si pořídil časovací spínací hodiny a udělal malý rozvaděček viz foto 😁
27. Den růstu přibližně za týden půjdou na 12/12
Zastřihl jsem je nad třetím patrem a začínám je roztahovat.nechal jsem i druhé patro tak uvidím co z toho vznikne.
Dvakrát jsem je hnojil, dostali rootfast, leavs, silicon a jednou jsem dal calmag
Ahoj holkam evidentne nic nechybi.Amnezku miluju,ted ji dojizdim podruhe od Sweet seeds a o5 vypada paradne.tohle bude ale jina liga ma snad 12tydnu jestli se nepletu.tak drzim palce a jak uz jsem ti psal poradne ukaz potencial toho svetla 😉 at se to zelena!
Moc moc díky děvčátka jsou vysoké 25-30cm ještě zítra dostanou rusotvku tak očekávám pěkné keříky. Led panel zatím plní mě očekávání tak uvidím jak to půjde v květu.
Doba květu má být 10-11 týdnů jsem zvědavý jak budou vypadat