Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1xHome box 120x120x180cm
2xLED EasyGrow S600 3500K (2x240w)
1xVentilátor s termostatem TT 125 U, 220/280m3/h+hadice sonoflex
1xPachový filtr PrimaKlima 280m3/h
9xkvětináč 11l
Milwaukee Martini pH/teplota
EC metr Milwaukee/Martini EC59
substrát Biobizz light
hnojiva Biobizz
osazenstvo:
9xSuper Silver Haze-rostli 25 dní od klonu(vlastní řezy z kytky co má známej ve skleníku a dnes jsou v 1.dnu 12/12
teplota přes den 24-26 °C
noc 20-22°C
vlhkost zatím 55-70%RH
ph zálivky 6,5
Jsem úplný začátečník v indoor a udělal jsem na začátku hned dvě chyby:
1.při prvním a druhém zalévání jsem prolil zálivkou celé 11L květináče
2.po celou dobu růstu jsem udržoval relativní vlhkost na 80%,což ještě
podpořilo chybu č.1 a tím pádem jsem mohl zalít za 25 dnů pouze 2x a z toho
jednou jen kořenovým stimulátorem Root juice,takže v růstu si holky hnojiva
moc neužily
nazdar.mna zaujima easy grow.kde sa tam zvysuje a znizuje vykon.treba kupit wifi krabicu alebo to ide aj bez nej.a mas to svetlo full spectrum alebo len na kvet.dikes
Ahoj,světlo jde regulovat i bez krabičky,ale možná si v budoucnnu jednu koupim.Je z krz ní na mobilu vidět momentální teplota i vlhkost.A když nemáš čas chodit každej den kontrolovat klima,tak se hodí :-)
Nevíte někdo,jak smažu svůj vlastní příspěvek ve svém vlastním fóru?
A také mě nejdou vkládat fotky a odkazuje mě to na administrátora.nevíte co mám dělat?
-zdar,mazat muzou jen modi a admin,vetsinou vsecko prochazim a upravuju,kdyz budes neco potrebovat,neboj se mi napsat PM.jsem tu skoro denne.....
-fotky,zkus vkladat po jedny,system nedava ty novy fotaky s hodne megabajtama......
-pak to jde doladit pres tlacitko edit,kdyz chces mit u jednoho prispevku vic fotek(nejdriv jednu a pak dohazet zbytek)ja davam jen jednu,je to pro me rychlejsi.......
-ten odkaz na admina/moda znamena ze jsi neco udelal spatne pri pridavani fotek.....napr..
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Tak snad to půjde dnes :-)Včera to bylo přesně týden,kdy jsem holkám prodloužil noc na 12 hodin denně a už je to na nich hezky znát :-)Jinak jsem jim přikoupil oscilační větrák Monkey Fan 21cm, 20W,aby měly trošku pohybu a zesílily.V průběhu týdne přidám ještě přítahovej větráček a mám v plánu dokoupit Airbomz CO2 Dispenser se senzorem,aby holky měli nejlepší podmínky pro bujné kvetení.
Zdary,growers.V pondělí to bylo 14 dní co jsem moje kyti přepnul na 12/12 a můžu říct,že jsem s nimi opravdu spokojenej.Airbomz CO2 Dispenser se senzorem už mám
koupenej,ale neměl jsem čas ho ještě instalovat,hlavně to chci udělat pořádně,abych
holkám nepouštěl CO2 v době když se odvětrává na plno.Zatím jsem přidal aspoň přítahový větráček VKO150.