Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím mám tu predpestovano na další kolo, je to og kush ze semínka.
Světlo 4xled žárovka 2x 5700k a 2x 2500k
Semínko vylíčilo ve vate s destilkou a poté jsem dal do rašelinové tablety. Poté do 2.5l kvetniku a nakonec 9l.
Kytku jsem zastipl fimem (pokus)
Přijde mi že se to projevilo jinak než by mělo 😁 ale kytka vypadá moc pěkně.
Hlína grow mix po 3 týdnech jsem začal hnojit alga grow poloviční dávka.
Nevím co ještě napsat kdyztak se ptejte.
Abych pravdu řekl tak ty uzlíky nevím jak se tam udělaly sám to nechápu. Prostě jsem zkoušel FIM a nejspíš se to projevilo jinak stonek je takovej jako by byl že 4 stonku. Pak jsem se snažil vždy větev která byla směrem nahoru tak ji přetočit do strany tak aby spodní byla také na stranu. Snad to nějak chápeš. Jinak jsem na to zvědavej co z té kytky bude je celkově takova silná... Cca za 6 dnů jde pod síť roztahat, přepnout a uvidíme. Když bude zítra čas přidám aktuální fota zase celkem změna. Zatím se mějte a dík za sledování
Tak přemístěno pod viparspectra v300(130w) před 2dny přepnuto na květ. Začal jsem hnojit plagron alga Bloom+PK a dal jsem ještě plagron grow. Někde jsem četl že někdo dává ještě 2 týdny od přepnutí hnojivo na růst co vy na to? Díky ať to roste. Zdar
Ahoj tak přidávám další foto 22 dnů 12/12 hezky to kvete včera jsem dal poprvé Green sensation 2ml/l k tomu alga Bloom 3ml/l a PK 2ml/l. Prez den teplota až 30 příští kolo budu svítit v noci snad se to na kytce moc neprojeví ty větší teploty.
Díky... Mám otázku svítím prez den od 7 do 7 vadilo by hodně kdybych to přehodil a svítil od 19:00 do 7 jako že prez noc když není takové vedro? Že bych nechal jeden den tmu a pak svítil už prez noc?