Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Box 100x100x180
na zaciatku ledka 15w dual
levny zvhlcovac 0,8L
3 x 15w vetraky a 5w vetrak na cirkulaci
Filter prima klima
Ventilaci Vents TT125 23 w 220m/h
400 w dual lumatek sodik s pridanym modrym
41 dni Rastova faza bolo par ulomenych vrskov hlavne na Gorilla nedoporucujem ani kolienko davat
chcel by som sa opytat ,pouzil som tepelny stit kt. mal byt na XL stinidlo na medium.bude to mat nejake horsie nasledky ?pridam foto
Čau. Nech sa ti v pestoch darí... Ak sa chceš zlepšiť resp. viac vychytať veci okolo pestu, uverejňoval by som už od zaciatku. Hlavne rastová fáza je alfa omega. Na 30ty deň pod 400vkou to máš dosť malé. Teda mohlo to byť aj lepšie.... V rašeline inak nie je vôbec potrebné nejak riešiť Ph či EC. Resp. EC v zmysle toho, že si to možeš tak akurát preveriť merakom, koľko tam toho leješ. S pozdravom Shiva
ahoj
diky za radu.
Pre info. rastova faza trvala 42 dni , 1 krat som presadil
daval som light mix a este na vrch som prisypal allmix ,tak asi v 39. dni som pohnojil od GHE 3 x flora na rast .Urobil som na kazdej rastlinke 2 x supercroping.Moze to mat za nasledok ze su opozdene ,dufam ze to dobehnu.Nepouzivam ziadne digitalne merace,mam iba obycajny akvaristicky ph test >D
Kazdy tyzden zvysim davku canna terraflora a tie doplnky a uz asi ziadne velke zmeny mozno podla potreby dam este jeden vetrak.
.....chápem....v pohode..... vidieť, že vzťah k flóre máš...haha..... proste aj ten supercropping je potrebné vedieť správne urobiť vo vzťahu k ďalším preferovaným okolnostiam. Či už v rámci možnosti boxu, alebo growera..... Jedným so zmyslu tohto cropingu je, že ti fest zhrubnú a spevnia konáre a tiež, že tie sekundárne vetvičky na samotných sekundaroch pojdu kolmo nahor, kedže to ohýnaš zväčša až do vodorovnej polohy. Osobne tam ten croping z tých fotos moc nevidím. Chcem tým povedať, že zo začiatku kludne prvý rok sa človek skoncentruje na základy. Trebars jeden zástrih, čo je super jednoduchá vec s potrebným efektom. ísť trebars aspon jedno kolo jeden strain. Pri viacerých strainoch nemusíš zvladnuť hnojenie. Je toho proste dosť. Každý vedome zvládnutý detail je vlastne celostná vec, ktorá urobí nám žiadaný efekt. A treba v kútiku myslieť aj na tie samotné rastliny a zasa zbytočne ich neterorizovať haha. Rastliny tiež cítia bolesť a všetko okolo, akurát majú nižší druh vedomia a extra neprotestuju a ani nám nevynadajú... Inak pri prepnutiach na kvet si treba dať pozor na hladinu dusíka. Zvýšený oneskoruje nábeh kvetu, v horšom prípade ostanu tým poznačené, teda zmenšené či s narušenou štrukturov..... oka šéfe...drž sa... posledujem tvoje vlákno očkom.... aha ešte taká drobnosť na semená kludne možeš svietit od zaciatku so 400vkou. Stačí dať tienidlo o dosť vyššie a ako rastu postupne poznižuješ. Efekt je však nepopieratelný. Vitálny rast, hrube stonky aj konáre.... S pozdravom Shiva
Ináč tu ledku som používal 10 - 12 dní Potom už 400w.. Mal som v plane dat 440w ale už sú moc veľké radcej neriskujem..
Rastlinky som vyberal podľa genetiky aby nemali rôzne nároky.
V predošlom peste som to často prehnojil teraz si dávam pozor.. Pridám fotku na ukážku ako rastlinky zdvihli siete