Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, dneska jsem si v obi pořídil https://www.obi.cz/ventilatory/vent...wk-12/p/4380671 Specifikace: Přírubový ventilátor potrubní. Počet otáček 2550/min, objemový průtok vzdrušiny je 150m3/h, hladina hluku 41 dB(A). Průměr výstupního hrdla 120 mm.
Řeším otázku pachového filtru - chci si pořídit tento, měl by stačit https://pestovani.cz/obchod/prima-k...-240m3h-o125mm/ . Nicméně, je tu nějaká možnost, že ten ventilátor neni dělanej na odpor a neprofoukne to? děkuji za radu
1. nepocitej s hadici, jakmile pridas vic jak 30cm hadice koncis, uplne mi to prestane foukat.
2. jestli to ma jen fitrovat zapach tak budiz to funguje, ale jestli to ma zaroven i neco uchladit tak to uz nevim nevim.
GL
btw: da se krasne regulovat obyc regulatorem vykonu, naprosto bezhlucne reseni.
Nyní mám úplně maličkatej box - mám 10 dní do sklizně tak to potřebuju nějak upatlat, abych je nemusel mít bez pacháče v garáži, kde je 10°C, což neni úplně dobrý pro mě měl jsem je tam ted jeden den a už je mi jich dost líto. ALe zase bez pacháče to v pokoji fakt mít nechci, doted to šlo ale ted už se to fakt nedá. Trubku tam nechci, chci to bouchnout na ten ventilátor na přímo. Když tohle teda bouchnu přes sebe, můžu to pak mít v pokoji aniž bych tu padal smrady? Příští kolo už pojedu klasika v mammooth 60x60x140 a do tho myslim, že to taky bude dostatečné. Pojedu LED 100W, čili s chlazením by problém úplně být nemusel
EDIT k tomu regulátoru : nooo ale když tomu sundam výkon, tak už to ten pacháč neprofoukne tuplem ne? resp ten vzduch radši bude chtít jít ven pasivníma dírama na přítah, nebo ne?
no nemel bys citit vubec nic, me kdyz se susi kilo v podobne velkym prostoru tak nic citit neni, akorat je potreba ho dost casteji menit, nevydrzi mi dyl jak 4-5 mesicu.
kdyz tam neni trubka tak ne, krasne ho zregulujes ze z nej jde jen vanek, ty to asi nebude potrebovat, ale ja susim pomalu, tak na zacatku reguluju
EDIT: u tebe by mohl vzniknout problem skrz vlhkost, kdyz nebudes vetrat mistnost, tak s pribivajici vlhkosti pachac ztraci na ucinnosti.
Hele doted jsem ho mel v pokoji - normalne 40-50 procent vlhkost, priste normalni obyvatelna mistnost. Daji se tyhle filtry znovu doplnovat tim uhlim, nebo se musi vzdycky vyhodit? Mam totiz dost aktivniho uhli k dispozici. Dobre, nejspis zitra tedy pro ten pachac a zaroven tu regulaci dojedu. Zkusim to tedy stahnout treba na pulku, jestli to profoukne.
Zdravím, tak jsem nakonec koupil o trošku silnější pacháč, vklidu to ta ventilace profoukne... Jen ted nevím, jak to nějak elegantně přichytit ke stropu? Mam 2x easy roll a 2x ty popruhy co se prodávají s boxem, nějak nevim jak to hezky přichytit, aby to nevypadalo šíleně
Úplně bez problému vysypes a náplníš akorát dobře sklepat, kupovat furt novej je hovadina vždyť jsou to dva válce v sobě s dirama se zakončením a vyústěním. Mám to poveseny za ty popruhy přes vyztuzny trubky, bych řekl ideální co na tom vymejslet.
ten pacháč už tam mam, a existuje nějakej patent jak přidělávat věci k tomu easy roll? mám prostě ten stahovací mechanismus a z toho čumí šňůra, nic víc
Si rikej co chceš, koupím si pořádný uhlí, filtr mi funguje minimálně 3/4 roku bez propouštění smradu a ušetřím určitě víc jak 500 plus za 10 minut hotovo že ses línej nebo si radši zaplatíš kdo ví... mi je celkem jedno a jestliže je pro tebe výměna uhlí to co píšeš tak tomu se můžu jen zasmát sory
Co som videl tak uzlikom. Osobne mi tie reasy rolls pridu ako blbost a nemal by som dobry pocit vesat nato hocijake tazsie tienidlo. Duplom ked za par korun kupis retiazky.
Ahoj, rád bych se zeptal jestli je možný, že po kole a půl + měsíci sušení už ten filtr nepobírá všechno? Zdá se mi, že prostě už to v místnosti lehce cítím, když tam suším. Předtím, než ho rozříznu a nasypu tam nové uhlí, pomohlo by kdybych ho otočil? Přecijenom si myslim, že ta strana co je ke stropu toho nasaje podstatně mín, než ta která je přímo nad kytkama. Druhej dotaz - mám ho ve tmě v boxu, je tam nějaký místo, kudy se do něj dá dostat, nebo se to prostě musí říznout flexou? Díky