Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pojedu 9 řezů od Dr@m,nemůžu se rozhodnout,jestli budu ohýbat,nebo pojedu na topovku. Každopádně bez zastipu,uvidíme..
Z hnojek mám trochu fear,ale nezkusis,nevíš
Foceno těsně po presazeni,bůhví,kde ležel teplo mě fakt netrápí,dokonce v místnosti topim. A jak píše growoli,prckum to na škodu není. Critical už jsem jel 2x.
Ser na Béma, Topola, Špidlu a Zemana
zpívej dokola se mnou ganja marihuana
papírky bonga, do toho tráva
ubal to s náma, zduň to, dej si páva.
10. Den na růstu
Vše v pohodě..
teplota a vlhkost v normálu
Mám tvrdou vodu,jak cip,tak semtam to sedá na listy,ale to už tak mám každý kolo..
Furt nevím,co s tím budu tvořit,takže ještě neohybam,ale jinak už by to chtelo 🤔
Kdyz ma trvdou vodu jak CIP tak do zvlhcovacky pridavej kys. citronovou.
Nemusis ani merit ph, jen to vezmi mezi dva prsty a pridej to dirou pri napousteni a nic se usazovat na listech nebide a havne, nebude se zanaset vodnim kamenem.
Snizuju vodu do zvlhcovacky citronovkou,myslíš ze ji tam proste nasrat,ať si děla ph co chce?
PS:Ten fígl s tou citronovkou na ten vid i kamen,mi ji zachránil jsem tvým dlužníkem
Hele ,jako nutnost to neni , staci uplne snizit na PH 6 nebo 7 neutral a taky se to tam ten kamen nebude tvorit. Ja tam davam proste jednu lzicku ale urcite staci i min.
EDIT:
Ale mozna ze uz ta jedna lzicka je taky moc, ono se nema nic prehanet , rika se ..zlata stredni cesta a asi taky neni moc dobry kdyz se tam pari ta para moc kysela
zkus to zmerit to H a at ma kelm 7 to stac bohate.
Mel jsem za to ze tam vubec nedavas tu citronovku kdyz si psal ze mas vodu tvrdou jak cip
Jako pH do zvlhčovačky snižuju pokaždý úplně stjene jako na zálivku,tzn. z tech 7,9,co to vyběhne po odstátí to srazím na 6.3 cca.. Jako zvlhčovačka vypadá,že se nazanáší,ale čas od času na nějakym listu je takovrj ten šlem z tvrdosti.. Nijak to asi není potřeba hrotit,protože to mám každý kolo,ale být by to tam nemuselo no
Já teda když vodě do zvlhčovačky upravím pH (z cca 7.5 na 6.5), tak se mi po chvíli ta voda v zapnuté zvlhčovačce začne zakalovat, jakože začne být bíle zakalena a celkem dost. Nevím proč, zkoušel jsem jak ocet na snížení, tak citronovku a dělá to u obojího. Tak sem se na to vysral, pH nesnižuji a taky to jde
No zkouknu to doma,ale nikdy jsem si toho nevšiml.. Není možný,že ta kyselejší voda zbavuje zvlhčovačku usazenin z tvrdý vody a tudiž to povolí do vody?
Jinak taky jsem to dřív nesnižoval,ale hrozně rychle se zanášela,tak jsem s tím začal a je to z tohodle ohledu lepší )
Původní příspěvek od gantis No zkouknu to doma,ale nikdy jsem si toho nevšiml.. Není možný,že ta kyselejší voda zbavuje zvlhčovačku usazenin z tvrdý vody a tudiž to povolí do vody?
Jinak taky jsem to dřív nesnižoval,ale hrozně rychle se zanášela,tak jsem s tím začal a je to z tohodle ohledu lepší )
Jo, povoli ten vodni kamen, ty mineraly rozpusti prirozene do vody , kam jinam ale zvlhcovacka by se mela taky obcas vyplachout .
Ale teoreticky by se mineraly nemely odparovat s tou vodou , jen cista voda- skoro destilovana takze bez tech mineralu co by se mohli usazovat na tech listech.
Destilka se preci ziskava tez odparovanim , ne ? Tak by v pare nemely byt teoreticky zadny usazeniny a prenaset se na listy.... alespon si to myslim.
Ja zvlhcovacku kazdy tyden parkrat vyplachnu aby jiz ten rozpustenej mineral znovu neusazoval.
Zní to logicky,s tím,že by se to nemělo z tý zvlhčovačky dostat na kyti,ale někde bude háček,poněvadž to tam je Hale asi to zbytečně rozebíráme,kytky valí,jak mají a to je hlavní