Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych Vám představit můj malý právě finišující balkónek. Skvělou orientaci na jihozápad bohužel kazí sousední bytovka, tak se nemůžu moc roztahovat.
Postupně tady budu házet starší fotky + nějaký "postřehy" a propracuji se až do sladké přítomnosti .
Genetika:
3x WW řízky - cca 10.5.
2x Critical+ řízky - 30.5.
1x Noname z minula - cca 1.7.
2x Cheeze AF (Dinafem) - cca 1.8.
Dřívější foto bohužel nemám ale ve zkratce jsem dost bojoval s klony. Kombinace spálení, mrazíků a svilušek jim moc nepomohla, tak byly dlouho zaseklé.. Pořádně se rozjely až po přesazení do konečných cca 11L květináčů s lepší hlínou.
Krásné počasí a nové květináče jim dost pomohly ale i tak jsou malé - kamarád měl ty criticaly ze stejného vrhu už asi 3x větší... každopádně ohýbám jak blázen a naivně věřím, že vyrostou...
Nějaký další postup, jungle narůstá a já začínám být asi rád, že jsou kytky menší než bylo plánováno. Taky se poprvé představují noname "výběrové" semena z minulých řízků. Už teď jde na nich poznat, že to bude slušná genetika, mají krásné velké listy a silné stonky.
1. Jungle
2. Crit+ - bohužel jsou stále malé ale aspoň mají nejlepší místo - kde nejdéle svítí
Už se konečně něco děje, na můj vkus dost pozdě. Jak naschvál bylo koncem srpna neuvěřitelně hezky a jasno, tím pádem až moc světla pro rychlejší začátek květu..
1. crit+ je s květem nejdál a vypadá zdravě
2. ww - bohužel i přes veškerou snahu trochu žloutne
3+4. cheese - ještě ani chlup
Zdárně bez větších problémů pokračujeme v květu. Cheese konečně začal taky, tohle pheno je fakt síla a rozhodně ho příští rok chci taky. Neuvěřitelně rychle to roste, tak tlustý stonek a obrovské listy jsem na balkoně ještě neviděl, jsem zvědavý na květ.
1. Jungle
2. Crit+
3. Crit+ detail - cheat s flashem
4. Cheese - neuvěřitelně rychle vyrostl
5. Cheese - "mrzák" se i přes nepřízeň osudu taky snaží...
Bez větších problémů pokračujeme. Kytky dost silně sladce voní, hlavně criticaly a tak tím asi na sebe vábí octomilky, místy odstraňuji ulepené mrtvolky. Cheese AF pokračuje ve spurtu a začíná se orosovat, velmi mě zajímá výsledný produkt .
1. WW - stále moc listů
2. Crit+ vypadá o dost líp než WW
3. Noname - už dříve jsem psal, že to bude slušná genetika a potvrzuje se i v květu
4+5. Cheese
To už jsou vlastně aktuální fotky. Vzal jsem to bleskem, protože to jinak nejde moc vidět. Sorry za kvalitu fotek ale v rámci utajení si nemůžu dovolit moc pobíhat po balkoně. Všechny jsou slušně orosené ale critical jasně vede, bohužel to jsou zrovna ty menší kytky....